Sieviete ar bērnu un vīrietis!

Reitings 13
Reģ: 03.04.2009
Sveikas!

Kāda ir Jūsu vai Jūsu draugu/radu pieredze šajā jautājumā?

Sievietei ar bērnu ir izredzes vēl sastapt vīrieti,mīlēt un būt atkal mīlētai?
Vai vīrieši nelabprāt iesaistās attiecībās ar sievietēm,kurām jau ir bērns no cita vīrieša?
05.08.2014 22:40 |

Reitings 5
Reģ: 23.02.2012
protams ir iespēja.. un manuprāt pat lielākas nekā vairums mūsdienu degradējušās tautas domā... man ir ļoti daudz tādu piemēru: abi mani vecākie brāļi ir kopā ar sievietēm kurām ir bērns (bērni) no iepriekšējām attiecībām... mana mamma kura pirms pāris gadiem apglabāja vīru, savu 5 bērnu tēvu, (2 no bērniem vēl ir skolas vecumā) ir atradusi otru pusīti un ir laimīga...
es pati... esmu bērna gaidībās.. kad uzzināju ka esmu stāvoklī, izvēlējos aiziet no bērna tēva, jo nebiju apmierināta ar attiecībām... tagad esmu kopā ar vīrieti, kurš mani mīl, neskatoties uz to ka zem sirds nēsāju cita bērnu...
15.08.2014 15:46 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
sieviete ar piekabi nav sieviete ,bet brāķis

+10000000000000

Pirms uzzināju par cosmo domāju savādāk, bet šeit palasot diskusijas sapratu, ka sievietes ir stulbas un pašas savu likteni izvēlējušās, nevis dzīvi sabojājis vecis, kas baidās uzņemties atbildību... :D

Jums tik galvenais
Nauda
Lieli locekļi
un vēlreiz nauda
izskats
sociālais statuss

Neviena šeit negrib kautrīgu puisi no laukiem... Ar zelta sirdi :D

Tad jau labāk gulties apakšā turkam, pakistānim no uk :D
15.08.2014 16:04 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
patiesībā tas viss ir skumji, tik daudz vientuļās mātes un tik daudz bērnu kas neuzaugs ģimenē kur ir gan tēvs gan māte.
un kāds tur brīnums ka daudzi ņem ar bērnu, tagad jau katrai otrajai 20 gados ir sīkais, izvēle nav tik liela vairs :D
15.08.2014 16:05 |

Reitings 1651
es pati... esmu bērna gaidībās.. kad uzzināju ka esmu stāvoklī, izvēlējos aiziet no bērna tēva, jo nebiju apmierināta ar attiecībām... tagad esmu kopā ar vīrieti, kurš mani mīl, neskatoties uz to ka zem sirds nēsāju cita bērnu...

Translate ----->
Uzzinot ka esmu stāvoklī pasūtīju bērna tēvu, jo viņam nebija 2000euro kontā tikai liels loceklis, kas mani neapmierināja
Tagad esmu atradusi jampampiņu, kuram ir 2000euro kontā un ir tik liels muļķis lai mani uzturētu, kamēr es bezdu dīvānā un neko nedaru :D
15.08.2014 16:08 |

Reitings 1651
patiesībā tas viss ir skumji, tik daudz vientuļās mātes un tik daudz bērnu kas neuzaugs ģimenē kur ir gan tēvs gan māte.

Skumji gan, bet vai tad vīrieši vainīgi, ka jums skaidas galvā LOL un skrienat apaksā tādiem tusētājiem, kuriem nav atbildības sajūtas :D

un kāds tur brīnums ka daudzi ņem ar bērnu, tagad jau katrai otrajai 20 gados ir sīkais, izvēle nav tik liela vairs

Neko neņem kārtīgas 20 gadnieces jau ir aprecējušās un viņām ir ģimene, pārējās ir dzeguzes, kas tik vāc veča naudu :D un skraida ar savu piekbi no viena jākļa pie otra, jo jākļiem arī nevajag viņas ilgstoši :D LOL
15.08.2014 16:11 |

Reitings 5
Reģ: 23.02.2012
Uzzinot ka esmu stāvoklī pasūtīju bērna tēvu, jo viņam nebija 2000euro kontā tikai liels loceklis, kas mani neapmierināja
Tagad esmu atradusi jampampiņu, kuram ir 2000euro kontā un ir tik liels muļķis lai mani uzturētu, kamēr es bezdu dīvānā un neko nedaru

....paskaidrojums idiotiem kas nesaprata un citus vērtē paši pēc sevis.... no bērna tēva aizgāju jo atklāju ka viņš mani krāpj... nauda man nav bijusi svarīga un ne jau pēc locekļa izmēra izvēlos vīrieti savai dzīvei... bet nu ko tur skaidrot tāpat pārpratīs un sapratīs to pēc savas stulbās pieredzes...
jā un ja kas bijušais nodrošināja mani pilnībā (finansiālā ziņā) :P
16.08.2014 13:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)