Interesanti lasīt jūsu komentārus :)
Pati par sevi varu teikt, ka esmu "somiņu cilvēks" pilnīgi noteikti, jo bez somas man ir grūti iziet no mājām. Kādreiz man bija pārāk daudz somiņu, bet tagad cenšos liekas nepirkt, bet nonēsāt esošās :D
Parasti pērku universālu somu, lai piestāv pie maksimāli daudz apģērbiem un der vairākiem gadalaikiem. Nav nekādu baigo faktoru, kam jābūt potenciālajā somā, jo ir dažādas, gan rokas, gan pleca, gan ar vienu nodalījumu, gan vairākiem, gan kabatiņām utt., ērtums protams atšķiras :P
Apģērba kabatas izmantoju reti - maksimums e-talonam, telefonam, bankas kartei, lūpu balz.
Esmu no tām, kas nēsā līdzi visu vajadzīgo un vēl + "a ja nu ievajadzēsies"
Standarta somas saturs: maks, telefons, 3 atslēgu saišķīši, salvetes, spogulītis, austiņas, "kosmētikas maks", mitrās salvetes, 2 usb flash, 2 ķemmes, košļenes, roku krēms, karšu blociņš, rakstāmlietas...citreiz daudz mazo lapiņu, kur darbā pierakstīti visādi štrunti :D
Mazās somas saturs: atslēgas, telefons, maks (citreiz tikai nauda vai kartes), lūpu balzāms
Kad ņemu citu somu, parasti kaut ko aizmirstu pārlikt, tāpēc izvairos no tā.
Un parasti ir tā, ka nēsāju kādu palielu somu ilgi, tad pamazām savācās tas "standarta saturs" un mainot somu vairs nevar ietilpt mazākā. Jums tā nav?