nepazaudējot svarīgāko

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam? Es par visiem 100%. Tapēc uzskatu ka arī esot attiecībās vismaz 2-3x nedēļā būtu jātiekās ar draugiem.
Paldies dievam man paziņās un rados nav neviens tāds cilvēks, ir daudzi kas brīvo laiku pavada pat vairāk nekā ar draugiem un tādus es ļoti cienu un respektēju, jo kā saka meitenes nāk un iet bet draugi paliek un tie ir daudz svarīgāki.
04.08.2014 01:51 |

Reitings 497
krista-nevisiem mīlas lietās veicas, bet tapēc cilvēks uzreiz nav neveiksminieks, tieši tapēc man arī ir tāds nicinājums pret sievietēm jo man vnk neveicas ar viņām, tāpat kā manam brālim un citiem cilvēkiem. Bet veicas zato citās lietās.
04.08.2014 23:39 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Un cik viirieshiem pashiem ir probleemu ar agresiju un tamliidziigaam lietaam? Kaut vai paskaties uz sevi - to vien dari, kaa chiiksti par to, ka visas sievietes ir vienaadas un ka no vinjaam jaaturaas pa gabalu. Ar ko tu esi labaaks par sievieti - chiiksteetaaju, kura uzskata, ka viirieshi ir cuukas? Buutiibaa ne ar ko.

A tu palasi, palasi to diskusiju es - agresīva! Vēl ne viena lapa nav pierakstīta, bet jau kādas 5 jau atzinušās ka ir tādas pašas bijušas vai ir. Tas - no ierobežotas cosmo kopienas :-D :-D :-D. Palasi pārējās diskusijas par problēmām ar savaldību, takta sajūtu un māku uzvesties! Lapu lapas un komentu komenti te ar jūsu galvas tarakāniem pierakstīti. :-D :-D :-D.
04.08.2014 23:40 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Vajag atrast zelta vidusceļu un būs ok :D Draugus nevajag pazaudēt, tas gan, bet arī čiksi gluži aizmirst nevajag :D
04.08.2014 23:42 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man ir tiesības nākt mājās tad kad es gribu jo esmu pieaudzis un pilngadīgs. Normāli uzvedās? Incanti ko tas tavā interpretācijā nozīmē? Ka tik ne sēdēšanu zem tupeles un atskaitīšanos par katru sīkumu?

Pilngadiigs varbuut jaa, pieaudzis - nedomaaju vis. Taapeec arii tev pilniibaa viss, kas saistaas ar gjimeni liekaas kaa seedeeshana zem tupeles. Diez vai tev pasham patiktu, ja tava sieva naakotnee aizietu kost uz divdiennieku un atstaatu tevi ar ziidaini pilniigaa pofigaa par to, ka tev ir jaaiet uz darbu un nav kur beernu likt. Lielaakaa dalja viirieshu tomeer veido gjimenes dziivi un vinjiem taa patiik, turklaat neviens vinjus nespiezj. Ja kaut kas neapmierina, vinji ir vienmeer tiesiigi izskjirties, bet redzi, ka tomeer visi taa neskrien skjirties.
04.08.2014 23:43 |

Reitings 395
Un cik viirieshiem pashiem ir probleemu ar agresiju un tamliidziigaam lietaam? Kaut vai paskaties uz sevi - to vien dari, kaa chiiksti par to, ka visas sievietes ir vienaadas un ka no vinjaam jaaturaas pa gabalu. Ar ko tu esi labaaks par sievieti - chiiksteetaaju, kura uzskata, ka viirieshi ir cuukas? Buutiibaa ne ar ko.

Man ar sievietēm viss OK. Sāp tikai sirds ka jauniem džekiem jūs ar saviem putniem galvās smadzenes čakarējiet. Kaut vai autors - nu normāls džeks, bet jau sevi par neveiksminieku uzskata. Autor, Nīcše rakstīja ka pie sievietes ir jāiet ar pātagu. Ja tā darīsi viss būs OK. Nevis tev neveicas, bet piedāvājumā vnk ir ļoti maz normālu sieviešu - visa problēma.
04.08.2014 23:45 |

Reitings 395
Pilngadiigs varbuut jaa, pieaudzis - nedomaaju vis. Taapeec arii tev pilniibaa viss, kas saistaas ar gjimeni liekaas kaa seedeeshana zem tupeles. Diez vai tev pasham patiktu, ja tava sieva naakotnee aizietu kost uz divdiennieku un atstaatu tevi ar ziidaini pilniigaa pofigaa par to, ka tev ir jaaiet uz darbu un nav kur beernu likt. Lielaakaa dalja viirieshu tomeer veido gjimenes dziivi un vinjiem taa patiik, turklaat neviens vinjus nespiezj. Ja kaut kas neapmierina, vinji ir vienmeer tiesiigi izskjirties, bet redzi, ka tomeer visi taa neskrien skjirties.

:-D :-D :-D. Lilākā daļa vīriešu kuriem patīk ģimenes dzīve :-D :-D :-D pēc 40 kad seksa tik daudz vaurs negribās sapņo par vecpuiša dzīvi :-D :-D :-D. Jā turklāt viņus neviens nespiež - palasi diskusijas par bildinājumu gaidīšanu - tur ir labie tekst par to kā viņus neviens nespiež :-D :-D :-D.
04.08.2014 23:50 |

Reitings 497
bet piedāvājumā vnk ir ļoti maz normālu sieviešu - piekrītu par visiem 100%.
04.08.2014 23:51 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Moš jānolaiž savas prasības, īpaši tādēļ, ka paši neesat nekādas dieva dāvanas?!
Un tad normālas meičas uzradīsies ka biezs!
04.08.2014 23:53 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Un smieklīgākais šajā visā ir tas, ka tu fudri spriedelē par attiecībam, lai gan pašam tādas nav bijušas.

Nesaki hop! pirms neesi pārlecis ;)
04.08.2014 23:55 |

Reitings 497
A-komanda-man nevajag piemēram cacu, man vajag simpātisku ,dzives gudru un forsu meiteni, ar kuru saskanetu gan domas, gan intereses, tas ir daudz prasīts?? Bet atrast man tādu ir ļoti grūti ;(

Reitings 9169
Man ar sievietēm viss OK. Sāp tikai sirds ka jauniem džekiem jūs ar saviem putniem galvās smadzenes čakarējiet. Kaut vai autors - nu normāls džeks, bet jau sevi par neveiksminieku uzskata. Autor, Nīcše rakstīja ka pie sievietes ir jāiet ar pātagu. Ja tā darīsi viss būs OK

Nedomaaju vis, savaadaak taadu gjeneralizaaciju par sievieteem sheit nepaustu un neseedeetu sievieshu forumaa ar meerkji pagausties par sievieshu dzimumu. Ja tu sheit esi un sievieteem meegini ieskaidrot to, kaadas vinjas ir briesmones, tad tevii kaada saape un kompleksi attieciibaa pret sievieteem tomeer pastaav. Ja tu buutu apmierinaats ar savaam attieciibaam ar preteejo dzimumu, tad tu seedeetu kaadaa autoforumaa vai tamliidziigaa vietaa. Praataa naak fabula par lapsu un skaabajaam viinogaam.

Reitings 395
Moš jānolaiž savas prasības, īpaši tādēļ, ka paši neesat nekādas dieva dāvanas?!
Un tad normālas meičas uzradīsies ka biezs!

Kāpēc jānolaiž kkas? Attieksme tikai jāveido katrā gadījumā tāda kāda atbilst situācijai. Pret širpotrebu - atieksme kā pret širpotrebu. Pret m**kām - kā pret m**kām. Pret golddigerēm (prostitūtām) - kā pret prostitūtām.
04.08.2014 23:56 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Elfrīds Kapēc pēc katra teikuma jāliek smaidiņi? :D :D :D Izskatās debīdi. :D :D :D Pieaugušam vīrietim tas nepiestāv :D :D :D Ervīns arī tāds pats.
05.08.2014 00:00 |

Reitings 497
A-komanda-man nav, bet es redzu kādas ir citiem un no tā arī izdaru šādus tādus secinājumus.
05.08.2014 00:01 |

Reitings 497
par iepriekšējo Elfrīds komentāru arī varu tikai piekrist. Attieksme tikai jāveido katrā gadījumā tāda kāda atbilst situācijai.- kādu attieksmi sieviete ir pelnījusi, tādu arī saņem. Tapēc arī tās sievietes kuras tiek bieži iekaustītas no vīru puses visbiežāk nav bez vainas. Takā jā. Tas tikai piemērs.
05.08.2014 00:04 |

Reitings 395
Nedomaaju vis, savaadaak taadu gjeneralizaaciju par sievieteem sheit nepaustu un neseedeetu sievieshu forumaa ar meerkji pagausties par sievieshu dzimumu. Ja tu sheit esi un sievieteem meegini ieskaidrot to, kaadas vinjas ir briesmones, tad tevii kaada saape un kompleksi attieciibaa pret sievieteem tomeer pastaav. Ja tu buutu apmierinaats ar savaam attieciibaam ar preteejo dzimumu, tad tu seedeetu kaadaa autoforumaa vai tamliidziigaa vietaa. Praataa naak fabula par lapsu un skaabajaam viinogaam.

Jā jā. Bezcerīga misija - ieskaidrot jums ka retā no jums ir pelnījusi tos vīriešus kuri jums ir. Kaut vai tā iemesla pēc ka 90% uzskata ka galvenais kas vīrieti jums piesaista, kas dzen viņu pie jums ir viss tikai ne tas kas tas patiesībā ir :-D :-D :-D. Bezcerīga misija jo jūs tikai :
https://www.youtube.com/watch?v=5oHTIeE-O1w (no 6:25)
05.08.2014 00:05 |

Reitings 395
Elfrīds Kapēc pēc katra teikuma jāliek smaidiņi? Izskatās debīdi. Pieaugušam vīrietim tas nepiestāv Ervīns arī tāds pats.

Tāpēc ka es ierēcu.
05.08.2014 00:06 |

Reitings 9169
Jā jā. Bezcerīga misija - ieskaidrot jums ka retā no jums ir pelnījusi tos vīriešus kuri jums ir. Kaut vai tā iemesla pēc ka 90% uzskata ka galvenais kas vīrieti jums piesaista, kas dzen viņu pie jums ir viss tikai ne tas kas tas patiesībā ir .

Un kas tavaa dziivee tieshi mainiisies, ja arii kaadai to ieskaidrosi? Jebshu kas mainiisies sabiedriibaa, ja tu to speesi ieskaidrot vairaakaam?
05.08.2014 00:08 |

Reitings 395
Un kas tavaa dziivee tieshi mainiisies, ja arii kaadai to ieskaidrosi? Jebshu kas mainiisies sabiedriibaa, ja tu to speesi ieskaidrot vairaakaam?

Otrais teikums. Siltāks, siltāks.
05.08.2014 00:11 |

Reitings 395
Paldies par lielisko diskusiju eju gulēt. Autor nenokar degunu viss būs OK. Nekad neaizmirsti īstus draugus jo viņi tevi nepametīs nekādās tavas dzīves situācijās. To cik ļoti šai ziņā var paļauties uz sievām un draudzenēm liecina šajā forumā visbiežāk sastopamais teksts: Pfff pamet viņu.
05.08.2014 00:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!