nepazaudējot svarīgāko

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam? Es par visiem 100%. Tapēc uzskatu ka arī esot attiecībās vismaz 2-3x nedēļā būtu jātiekās ar draugiem.
Paldies dievam man paziņās un rados nav neviens tāds cilvēks, ir daudzi kas brīvo laiku pavada pat vairāk nekā ar draugiem un tādus es ļoti cienu un respektēju, jo kā saka meitenes nāk un iet bet draugi paliek un tie ir daudz svarīgāki.
04.08.2014 01:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
vaboleens, ir, links tev PM. Šeit nelikšu, lai mūsu tolerantie troļļi nesāk pied**st vēl citus forumus.
04.08.2014 08:39 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
NU, ja tas vīriešu veidotās diskusijas būtu normālas, bet vismaz 80% ir šausmas

LOL Palasi como meiteņu veidotās diskusijas 80% vienas vienīgas šausmas, glupības un sava stulbuma izrādīšana :D
Reāli jūs pašas troļļus barojat :D Ne jau atbildot uz viņu izveidotajām diskusijām :D Bet veidojot ļoti debīlas tēmas, par kurām nav iespējams neierēkt :D
04.08.2014 08:42 |

Reitings 1651
tolerantie troļļi nesāk pied**st vēl citus forumus.

Citos forumos nav ko darīt, jo tur gandrīz nav debīlu tēmu, tur uzturās saprātīgi cilvēki :D Izņemot delfus un sirupu :D
04.08.2014 08:43 |

Reitings 1651
04.08.2014 08:45 |

Reitings 17280
Nu ervins, un vai to vajadzēja? Vairums troļļu būtu bijuši par slinku, lai gūglī meklētu.
04.08.2014 08:51 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Ja autoram draugi ir tikai dzerstiņiem un tusēšanai, tad man viņa ir žēl. Vēl jo vairāk žēl potenciālās draudzenes. Esi brīvs un dzersties tālāk!
04.08.2014 09:02 |

Reitings 17280
Lollipop, vēl jau ir variants - atrast draudzeni, kurai patīk dzerstīties un tusēt ar SAVIEM draugiem. Tad nu katrs tusē ar savu kompāniju, otru netraucē (var laikus sadalīt "teritorijas" Vecrīga, lai nejausi nesaskrietos). Nu un 2-3 reizes nedēļa kopa pavada kaislīgu nakti. Ja ir kino iet laba filma, var divatā reizēm apmeklēt arī to.

Un sanāk brīnišķīgas, harmoniskas attiecības Ronaldiņa gaumē.
04.08.2014 09:11 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
57days - jap, ideāls pāris - saskrienas tikai uz kniebienu :D
04.08.2014 09:17 |

Reitings 17280
Vēl Ronaldiņam der retas, kvēlas attiecības ar meiteni no pilsētas otrā Latvijas galā. Tiekas katru otro nedēļas nogali, kopā lieliski pavada pusotru dienu, pārējā laikā "laiko" viens otru feisbukā. Un, attiecīgi, pavada laiku katrs savu draugu lokā.

Vispār, ir varianti, ja tā padomā.
04.08.2014 09:21 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Teicienam piekrītu tikai daļēji. Uzskatu, ka neviena cilvēka dēļ nevajadzētu zaudēt patiešām labus, īstus draugus. Un sakarīga otrā puse jau nu nevar likt draugus atstāt novārtā, ja vien tie draugi nekādā negatīvā veidā necenšas ietekmēt attiecības.
Bet tomēr ir jāskatās arī uz savām vērtībām un nākotnes plāniem. Ja plānos ietilpst ģimenes veidošana vai vismaz vienkārši laimīgas attiecības pārī, tad jau nevar ņemt un skandināt, ka draugi ir nozīmīgāki un ka otrās puses jau tāpat tikai nāk un iet. Nevar taču precēt, piemēram, savu labāko draudzeni (ja tā tiešām ir tikai draudzene, ne kas tuvāks).
Laiku vajag pavadīt ar abiem - gan ar draugiem, gan mīļoto cilvēku. Cik daudz ar katru no tiem - atkarīgs no katra cilvēka, nav jau tāda konkrēta veida, kā noteikt.
04.08.2014 09:29 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Es teicienam piekrītu, bet, piemēram, tādā gadījumā, ja pāris dzīvo kopā un tā pat sanāk pavadīt daudz laika kopā, ja arī vīrietis pāris reizes ned uz dažām stundām pazūd.
Bet, ja pāris dzīvo tālu un parasti pavada kopā 5-7dienas, tad šī tik biežā draugu satikšana var radīt pamatīgas problēmas, ja tās reizes arī iekrīt nedēļas nogalē, jo draugi paši darbadienās strādā/mācās un nedēļas nogalēs grib savākties patusēt. Šajā gadījumā vajadzētu vai nu ņemt meiteni līdzi vai šīs tikšanās ar draugiem padarīt nedaudz retākas.
04.08.2014 09:46 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
vaboleens
eh, joprojām nesaprotu, ko šeit dara "vīrieši" - šajā portālā.
Interesanti, kāpēc man nav intereses iet vīriešu portālos?

Pirmkārt, ne visi šeit ir vīrieši.Ne, katrs, prot pasniegt savu domu un precīzi noformulēt teikumu!
Katrs, savu iemeslu vadīts atrodas šajā forumā.Es personīgi, atbildu, tikai tad, ja redzu, ka attiecināms jautājums pret vīriešiem, vai arī, sievietes savā emociju uzplūdā, neko sakarīgu neprot uzrakstīt! Bet, kur redzu, ka diskusija iet pareizajās " sliedēs" nemaz nejaucos.

Ja, domā, kārtējais " trollis" paseko diskusijās, ko esmu rakstījis, tapēc: " Nekad, nesaki NEKAD! Ka, visi, vīrieši ir vienādi un ir pašiem savs forums, jo vīrieši arī spēj dot, savu, raksturojumu, domu, situācijās, kur sievietes, nav kompetentes, pietiekami zinošas!

Varu, arī teikt, ka vīriešu portālā, kur esmu VIP persona, neteikšu kurā,valda lielāka kārtība, cilvēki, moderātori, admini, atbildīgi, kontrulē, katru diskusiju, lai nav, " spams ", nevajadzīgi izveidotas diskusijas, kā arī, nepilngadīgi cilvēki!

Par tematu!
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam?
Daļēji, jā, jo, ir zināmi cilveki, kuri tik dziļi ir attiecībās ar otru pusi, kad Tu piedāvā satikties vai kur atpūsties nedēļas nogalē, bet cilvēks ikkreiz atsaka.Bet, kad ar to meiteni, attiecības iet uz izjukšanas robežas, tad puisis atkal, vēlas, visu, kas bija senāk, bet cilvēki, jau nav " stulbi", ja Tev pāris vairākas reizes atsaka un nevar atbrīvēl laiku, nezinot iemeslu, meitene kontrulē, vai paši pie tādu lēmumu izsprieda.Bet, kad viņam nepieciešams, jāskriet uzreiz, tā nenotiek!

Saulainu, Jums dienu! :)
04.08.2014 09:49 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012

Nepiekrītu.
Kad man attiecības izveidojās un draugi pamazām atsijājās. Mums bija labi divatā un pat neprasījās pēc tiem. Protams, gluži vientulībā jau nedzīvojām, dažkārt tikāmies, bet ar laiku tas gāja mazumā.
Un bieži vien ir nesaparašanās un strīdi dēļ tā ka viens grib skraidīt apkārt ar draugiem.

Es uzskatu ka ģimene ir kodols attiecībām, un mūsdienu aizņemtībā kad brīvā laika nav daudz, vēl to pašu pavadīt ārpus ģimenes ir muļķīgi.
Lielākie draugi ir mana mana ģimene, it īpaši ja ir bērni.
04.08.2014 09:57 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Atkarīgs no tā, kādas ir tās attiecības, jo attiecības ar cilvēku, ar kuru es veidoju vai vēlos veidot ģimeni un saistīt savu dzīvi, man tomēr būs svarīgākas par draugiem. Toties, ja man būtu gadi 15 un kaut kāds puisis, ar kuru tik pāris reizes uz randiņu esmu aizskrējusi, es drošivien arī uzskatītu, ka draugi ir svarīgāki, jo tajā vecumā ir lielāka iespēja, vismaz manuprāt, veidot draudzību mūža garumā, ne attiecības. Bet vispār veselīgas ir tās attiecības, kuras spēj pastāvēt, nepārraujot draudzības saites, tad šīs abas attiecības- partnerattiecības un draudzīgās- viena otru neizslēdz.
04.08.2014 10:01 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
te kāds arī guļ? :D
04.08.2014 10:02 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Šim teicienam piekrītu tikai jaunībā, tīņu gados, kad tās attiecības ir tik nepastāvīgas un mainīgas.
Ļoti piekrītu Dionysus teiktajam...
04.08.2014 10:16 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es arī uzskatu, ka šajā aizņemtajā laikā mūžīgi azņemtajiem cilvēkiem 2-3 reizes nedēļā ir ļoti daudz. īpaši, ja ar otro pusīti vēl kopā nedzīvo :)
04.08.2014 10:23 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es piekrītu, ka par draugiem nedrīkst aizmirst, taču man būtu grūti atrast laiku, lai 3 reizes nedēļā satiktos ar draugiem. īpaši, kad katram jau sava ģimene, darbi, bērni, karjera, utt. Nevar visu paspēt, reizēm tikai 2 - 3 reizes nedēļā sanāk tiešām kvalitatīvi pavadīt laiku ar otro pusīti, kur nu vēl arī draugiem, un , ja vēl ir bērni, tad tā vispār ir neiespējamā misija.
04.08.2014 10:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam?

Cilvēks, kas jūtas harmoniski un stabili attiecībās, labus draugus apzināti nepazaudēs!

Protams, to gaitā paziņu loks var pamainīties.. ja iepriekš esi daudz ballējies, klubu biedri kļūs mazāk atkuāli. Būs paziņas, kam neizveidosies tik sirsnīgs kontakts ar 2. pusīti.. un notiks pakāpeniska atsvešināšanās.
Parādīsies arī jauni cilvēki paziņu lokā.. no mīļotā cilvēka puses :)
04.08.2014 10:50 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Piekriitu teicienam,tomeer tas,cik biezhi ir nepiecieshams tikties,ir atkariigs no katra cilveeka individuaalaas draudziibas ar otru. Citi var netikties pus gadu,bet saglabaat ciesho saikni,kas ir.
04.08.2014 10:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)