Tad laikam, ka no vēsa pārgāja uz siltu. meh, it kā jau 1 ir pelēkais apakštonis,bet 2 ir violetais, kas noņem zeltīto, bet te izskatās pēc kaut kā savādāka.
Godīgi sakot zini kā var pavisam vienkārši pārbaudīt? Paņem nogriez maz mazītiņu neredzamā vietā šķipsniņu ar matiem, vai atkal vienkārši izmēģini izmantot šo produktu uz vienas šķipsniņas, lai redzētu kāda būs iedarbība uz taviem matiem.
P.S. es vel aizprojām esmu apmūlsusi vai tas produkts ir matiem vai ādai :D Laikam matiem bet velns.. :D tā mazā tūbiņa kuru tur atrodu izskatās kā tonālais :D vel pietam tas tonis :D
Un reāli paskat! Es ielieku bildi un uzreiz atjēdzos ka tai bildē gan matu tonis ir izmainīts gan aŗi āda citā tonī! Nu reāli mani cenšās apčakarēt internets!!! :D
kroch es iemaucu galvā un tad skatīšos kas sanāks. :-D Man nav pacietība mēģināt uz šķipsniņu :-D It kā rakstīts, ka jāgaida 3 min, bet es uzliktu maisiņu un pagaidīšu 1h, jo šitā maska savādāk tik izmazgāsies, un matos nepaliks :-D
Labāk jau būtu uz šķipsniņu pamēģinājusi kaut vai uz tām 3 min :D Un man jau liekas ja ir teikts ka uz 3 min, tad nevajadzētu pārcensties, ja nu gadījumā tā maska nav baigi veselīgā matiem! Labāk tad nolaid vismaz laiku līdz 30 min!