Un es atvainojos bet nezinu no kurienes tu tieši šo esi izvilkusi. Es vienmēr esmu par to lai cilvēks savam augumam velk atbilstošas drēbes, tas attiecas gan uz resniem, gan tieviem.

Tas par visu kopuma,ne tiesi tev adresets. Tas ur mans tads noverojums, ka par vieglas uzvedibas,kaulu kambariem utt.ir okey izrunaties,bet ja tiek aizskarta resnuma tema,ta vsjo, tracis.
Ja vien materiālais stāvoklis atļauj pirkt to, ko gribi, tad cilvēks ir tieši tas, ko viņš velk. Apģērbs ir pirmais, ko pamana citi cilvēki, tikai pēc tam nāk visādi citādi faktori. Apģērbs prezentē cilvēku.
Protams, nav runa par gadījumiem, kad cilvēkam reāli nav naudas un viņam nav alternatīvu.
Eto ti zrja pateici. Tulit bus
Un vispār kādā sakarā tiek pieminētas resnas meitenes? Šeit iet runa par drēbju izvēli ne svaru.. Slikta drēbju izvēle var būt gan resnām gan tievām meitenēm un ja es ar redzētu resnu meiteni tādā paskatā ar šortiem kas knapi virsū lien un vel caurspīdīgus krekliņus tad tas man ar liektos ļoti vulgāri un nepiedienīgi!
Nina, nu redz, man liekais svars šķiet vulgārāks par īsiem šortiem +30 grādos
Nu, redz mani novērojumi to liecina . Reti, kura meitene ar skaitu figūru slēpj savu ķermeni , savukārt resnās mūžīgi kauc , ka redz tas piedauzīgi, tas par īsu ,papēži par augstu ...
Reti, kura meitene ar skaitu figūru slēpj savu ķermeni , savukārt resnās mūžīgi kauc , ka redz tas piedauzīgi, tas par īsu ,papēži par augstu ...
Miss Jocker , jodrēbju izvēle bieži ,iet roku rokā ar svaru
Skaidrs, tātad visas, kas neģērbjas kā vieglas uzvedības meitenes, ir resnas. Dzelžaina loģika!
Skaidrs, tātad visas, kas neģērbjas kā vieglas uzvedības meitenes, ir resnasNē, nē.. ir jau vēl arī lielāks ļaunums sabiedrībā - resnās padauzas :D :D :D
Lasi vērīgāk es neteicu, ka visas , bet bieži vien , tās resnās čīkst vairāk, kamēr tievās noklusēs