Kad kādu redzu šāda tipa šortos, neviļus ienāk prātā doma, ka cilvēks uz ielas izgājis apakšbiksēs - aizmirsis kaut ko uzvilkt pa virsu. Un nav svarīgi, kāds augums.
Es vados pēc tāda principa - šorti ir ok, kamēr dibenvaigi nelien laukā un augums ir labs. Šajā gadījumā izskatās, ka tie šortiņi varētu arī pilnībā nenosegt dibenu :D
Jā, par īsu.
Man tie izskatās nevis pēc šortiem, bet pēc apenēm, kas šūtas no stingrāka auduma, nekā parasti.
Varbūt pludmalē varētu ar tādiem staigāt(es pati gan pat tur nevilktu), bet noteikti nekur citur.
Man ir vieni tādi.
Velku pa māju un lauku mājās, lai maksimāli iesauļotu kājas brīvdienu gaitās pa pagalmu.
Uzvilkt kur citur, kaut vai līdz veikalam - nē! Protams, ka pa īsu.
Jūrmalai der.
Ārpus jūrmalas...varbūt tikai tajās īpašajās pilsētas vietās, kur uzturas konkrētas profesijas pārstāves. Sakomplektē ar krūšturi...ui, es gribēju teikt - īsu topiņu, un uz priekšu.
Manuprāt, ir par īsu, ja vēlies staigāt pa ielu. Protams, tā ir tava izvēle un tu vari ignorēt visu, un tāpat vilkt. Tikai tad nebrīnies par attiecīgu uzmanību.
Pievienojos, ka tādus var valkāt atpūšoties pludmalē.
Pie +35 es tādus velku ar plandošiem, caurspīdīgiem bezpiedurkņu krekliem un man pilnīgi vienalga kuram kas šķiet par īsu - esmu vienu soli no ekshibicionisma. Murgs.