Veidoju šo tēmu ar domu, ka šeit mēs varētu pastāstīt, kādus tattoo vēlamies, bet vēl nav sanācis dabūt vai arī kādi tattoo mums jau ir. :)
Es pati gribētu uz kreisā pleca šādu tetovējumu, bet man bail, ka būs ellīgi sāpīgi (izklausās bērnišķīgi, zinu.. :D)..
Es gribu pirkstiem iekšpuses notetovēt. Kaut ko līdzīgu šim, bet tikai, protams, ar citu tekstu utt.
Tad es vēl gribētu notetovēt visu labo roku, bet zinu, ka diemžēl to neizdarīšu.
Tetovējumi vispār ir lieta, kā priekšā es kūstu. It sevišķi, ja ir patiešām skaisti un uz rokām.. mmm.
Gribu uz rokas vienu teicienu un vēlvienu mazu zīmējumu uz kājas potītes, bet neizslēdzu iespēju, ka pēc to realizēšanas gribēšu vēl kādu.
Pagaidām vienīgais ir uz muguras uztetovēti divi pūķi, ironiski, bet priekš manis simbolizē manu ģimeni :D :D Lai neizklausītos dīvaini, piebildīšu, ka abi mani tuvākie cilvēki ir pūķa gadā dzimuši, tāpēc pūķi.
Es gribu tetovējumu jau vairāk kā divus gadus.Nav mainījusies ne vieta,ne pats tetovējums.
Kādēļ nav? Jo zinu,ka ne jau mūžīgi mūžos man būs tik foršas krūtis kā tagad :( :D
sāpēja gan ļoti, biju tā sasprindzinājusies,ka dažreiz aizmirsās elpot
Jēziņ, sabiedēji mani. :D Man tā bija, kad dūru pīrsingu nabā - kosmetoloģe atgādināja, lai elpoju :D Bet manis izvēlētais tetovējums nav liels - 4x5 cm (vai 4x6) .. Nevajadzētu būt ilgām sāpēm :D
Tas gan! Kad man dūra pīrsingu, nevarēja pašu pīrsingu ielikt iekšā, bet sāpes bija drausmīgas - apsmērēja man to nabu ar kaut kādu želeju, iedarbojās acumirklī un bez problēmām ielika pīrsingu.
Tas krēms / pūšamais ir pašam jāpērk vai uz vietas var palūgt?