Vakar vakaraa ieveeroju, ka mans kakjeens saacis kasiities, papeetiiju kazhocinju, un jaa - ir taas jobanaas blusas :( No riita jozu uz aptieku peec pretblusu liidzekljiem, iepilinaaju skaustaa tos pilienus, izmazgaaju dreebes, gultasvelju, sapuutu liidzekli uz visiem spilveniem, diivaaniem, gultas utt.
Tagad mana kakjene seezh un kasaas kaa traka, taas blusas pilniigi kaa satrakojushaas un var redzeet, ka nabadziitei vinjas ir reaali DAUDZ un visu laiku vinjai traucee. Nepamaniijaam blusas, jo ieprieksh vinja taa nekasiijaas un neviens no mums nav sakosts, a izraadaas, ka shiis veselu tuurisma koloniju kazhocinjaa uztaisiijushas. Tas, ko es gribeeju zinaat, vai tas tad ir tas liidzeklis, kas taas blusas ir sapsihojis (nu, droshi vien)? Un cik ilgaa laikaa vareetu taas blusas nospragt, un cik ilgi vinjas buus taadas psihas? Veel tikko komentaaru rakstot viena uzleca uz manis, nospiedu to gniidu. Ja vinjai ir tik daudz to blusu, tad ar to pilienu uz skausta pietiks? Ko veel vareetu dariit? Pilniigi zheel skatiities, juutos kaa slikta saimniece, ka nepamaniiju aatraak.