Latvijā meitenes drīzāk katru nedēļu ar citu veci gulētu, kā būtu kadam otrā sieva. Tas ir kaut kāds iedzimts feminisma paveids Lai gan citur pasaulē poligāmija ir pat ļoti atzīta par labu esam...
Labāk būt vientuļajai mātei nekā otrai sievai
Kārtējais kosmo meiteņu feminisms kad šeit bija tēma vai jūs gatavas satikties ar vīrieti, kam ir bērns 90% klidza ka nē nekādā gadījumā Tad kāda velna pēc vīrietim jāpieņem sieviete ar sīko bastardu
Kas vainas buut par otro sievu?
Viss atkariigs no cilveeka pasha,ir taadi,kuriem tas ir trauceeklis,ir taadi kuriem nav. Citiem traucee arii piipeeshana,katra pasha izveele. Man personiigi ir vienalga par beerniem,ir tie vai nav. Pie visa var stradat un izveidot veiksmigas attiecibas. Nedz sieviete,nedz virietis uz reiz nepaliek sliktaki tikai tapec,ka vinjam/vinjai jau ir berns.
Vai man nerādās? Es runāju par pirmo teikumu.nee,neraadas. Es veelos uzzinaat,vai esmu pareizi sapratusi par otro sievu,taapeec arii interesee,kas ir slikts,par taadu buut.
nee,neraadas. Es veelos uzzinaat,vai esmu pareizi sapratusi par otro sievu,taapeec arii interesee,kas ir slikts,par taadu buut.
Bet ja man ir (būtu) bastards