Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tālivalža ielas 1b dienesta viesnīca

Reitings 17
Reģ: 25.06.2014
Čau!Varbūt kāds tur dzīvo un var pastāstīt par šo dienesta viesnīcu?kādi ir apstākļi?kādas tualetes ,dušas?cik normāli var tur mācīties vai tur visu laiku notiek tusiņi un nav iespējams mācīties?
01.08.2014 21:50 |

Reitings 10
Reģ: 15.07.2014
Kura vēl dzīvosies pa šīm kojām? :)
Un gribētu dzirdēt atbildes uz Evitas jautājumiem. :)
05.08.2014 19:48 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Gaiteņi izremontēti. Istabiņas - šķiet, kā nu kura. Esmu redzējusi tīri smukas, kuras jau tādas bija "iedotas"; smukas, kuras sākotnēji bija neglītas, bet jaunie iemītnieki izremontēja (remontē pats, bet to summu, ko iztērē, atvelk no koju maksas, vismaz tā bija toreiz); nesmukas un bezgaumīgas. Pats istabas iekārtojums (piem., skapji, kuri tur jau ir) arī atšķiras. Tualetes, duša, virtuve - uz katru stāvu pa diviem. Mazgātuve ir ok - daudz izlietņu un viena duškabīne, kura nodalīta ar aiztaisāmām durvtiņām. Tualetes - atšķirās, ir tādas vairāk izremontētas un ir mazāk, bet kopumā ir normālas.
Manuprāt, dzīvot noteikti var, katrā ziņā, kad biju blakuskojās Burtnieku ielā, tur situācija šķita daudz traģiskāka.
05.08.2014 21:15 |

Reitings 343
Reģ: 16.06.2013
Nina, Tu mani ar pēdējo teikumi tik ļoti apbēdināji. :D
05.08.2014 21:53 |

Reitings 2267
Diferenda, nu Burtnieku ielā esmu bijusi tikai vienu reizi ciemos, neesmu daudz uzturējusies, tā kā nevaru spriest. Tur gaiteņi neizremontēti, dušas pagrabstāvā. Tajā stāvā, kur biju, tualetes, virtuves bija +- tādas pašas kā Tālivalžu ielā jeb ir norm. Istabiņa bija drausmīgā stāvoklī, bet istabas jau var būt dažādas. Man galvenokārt tie gaiteņi, kas radīja nemājīgu un neomulīgu sajūtu, un dušas novietojums, ka, piemēram, no piektā stāva jāskrien uz leju, likās traģisks.

Vēl Tālivalžu kojās esmu redzējusi daudz dzīvnieciņus, tur it kā notiek indēšana ik pa laikam un daži pašrocigi arī to dara, bet tāpat ik pa laikam nākas sastapt kādu pa sienām/uz grīdas/utt. rāpojam.
05.08.2014 22:08 |

Reitings 2267
dušas pagrabstāvā.

Ui, 1. stāvā
05.08.2014 22:12 |

Reitings 343
Paldies, ka mazliet pastāstīji. :)
05.08.2014 22:17 |

Reitings 2267
Ceru, ka tomēr būsi apmierināta ar kojām, manuprāt, svarīgākais jau cilvēki, kas būs apkārt :))
05.08.2014 22:20 |

Reitings 343
tieši tā. es arī ļoti ceru. :D :)
05.08.2014 22:21 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Kāda kaut ko nezina arī par Rēznas ielas kojām? :)
05.08.2014 22:23 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Tālivalža kojās kā jau te minēja, atkarīgs, kāda istabiņa. Šajā ziņā tur ir ļoti lielas atšķirības. Man bija istabiņa, kas remontu nebija redzējusi kopš padomju laikiem. Tur bija iebūvētie sienas skapji, kas nelabi oda pat pēc kārtīgas izberšanas (kuras laikā nācās slaucīt ārā prusaku līķus). Tā kā dzīvoju diezgan tuvu virtuvei, mūsu istabiņā bieži vien tika redzēti arī prusaki. Virtuvē prusaki bija gandrīz visu gadu. Tikai pēc otrās indēšanas kaut kad pavasarī uz kādu laiku viņu nebija. Blakus istabiņa savukārt tika svaigi remontēta (to remontēja koju darbinieks nevis īrnieki), tur bija pazuduši arī iebūvētie sienas skapji, tāpēc istabiņa bija plašāka, jaunas gultas un matrači - vienu vārdu sakot, ideāla istabiņa. Gultas lielākoties ir metāla, foršas. bet nu matrači kā kuram. Mans bija visai vecs un nereāli čīkstēja - pamodos pie katras kustības, istabas biedrenes noteikti arī :D Sienas ir tik plānas, ka dzirdēju gan kaimiņu istabiņas puišu modinātāju un vakaros arī īstās veču sarunas. Ar to jārēķinās, ka privātums tur iz visai nosacīts. Ar mācīšanos ir tā, ka viss atkarīgs gan no istabas biedriem, gan no blakus istabiņā dzīvojošajiem. Pat ja istabas biedrenes būs klusas, ja blakus dzīvos metālists ar labām tumbām, nekāda mācīšanās nebūs.
Jāsaka, ka esmu dzīvojusi arī Burtnieku kojās. Nez, nekāda diža starpība nebija. Tur ir arī plašākas virtuves nekā Tālivalža kojās.
05.08.2014 22:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits