Sveiki!
Nekur netradu info. Varbūt kāda var padalīties vai ieteikt. Cik varētu prasīt samaksu par gultas vietas izzīrēšanu vienā istabā, ja dzīvo ar draugu? Tikai par gultasvvietu? Doma cik vispār maksā gultasvieta?
Vai 100EUR būtu ok, vai var prasīt vairāk? Cik Jūs prasītu labam draugam par gultas vietu īri? Droši vien nerēķinot šeit iekšā komunālos.
Tad sanāk, ka tu šobrīd īrē istabu kaut kur, un nabaga draugam nav kur palikt. Gribi viņu izmitināt aiz labas sirds. Es prasītu pusi (kā kristas ieteiktaja variantā). Ja viņš tiesām ir draugs, tad godīgi būtu viņam apmaksāt pusi no īres un komunalajiem, nevis tev uz viņa vēl nopelnīt vai, tieši otrādi, sponsorēt viņam kaut ko.
57days paldies par komentāru. Jā tā ir. Tikai dzīvoklis pieder man :P
Bet gribu tāpat prasīt par gultasvietu summu. Pluss kommunālos. :P :) Par gultasvietu, jo neesam pāris, esam draugi. :)
Tā teikt gultasvieta sanāktu pleķītis istabā, kurā mitinās draugs. Neesmu sterva, viņš drīkst staigāt pa dzīvokli un likt mantas savas, kur manējās. :)
Es laikam dzīvotu labāk jebkāda stāvokļa kojās, ne pie diviem indivīdiem vienā istabā daudzdzīvoļu namā. Ja arī atradīsi gultas vietas īrētāju, tad rēķinies, ka kādu nakti būs DP.