Tēma radās, palasot diskusiju par vēstuļdraugu/reālu draugu meklēšanu internetā.
Pirmā doma bija, ka meitenes ir izmisušas, tapē mēģina atrast draugus internetā, bet pēcāk nodomāju - ja cilvēki netā meklē otru pusīti, vīrieti/sievieti seksam, tad kāpēc nevarētu meklēt draugus?! Jo princips taču tas pats - sapas vai nē!
Būtu tiešām interesanti uzzināt, vai meitenes, kuras šeit meklējušas draudzenes, tiešām tādas atradušas!
Nevienu reizi internetā neesmu sameklējusi draudzeni, bet tas, iespējams, ir tāpēc, ka mani mulsina tā pēkšņā satikšanās dzīvē - kur iesim, ko darīsim un par ko runāsim, jo caur virtuālo vidi tomēr ir vieglāk atrast tēmas, par kurām pačalot..
Es šeit vienu reizi ierakstīju par sevi. Uzrakstīja desmitiem meiteņu. Visas foršas, tik tālāk par komunicēšanu internetā sanāca ar divām. Ar abām regulāri runāju. Viena ir kļuvusi man par tiešām superīgu draudzeni, ar kuru satiekos katru nedēļu (tad, kad esmu Rīgā) :)
Chemi, klātiene vienmēr ir daudz mulsinošāka. Netā vieglāk, jo ja ir brīži, kad nav ko teikt, tad tas ir viegli pārdzīvojams. Dzīvē viss ir pa īstam! To satraukumu jau pats cilvēks kultivē.
RedColour - protams, bet, tā kā esmu kautrīga un neveikla būtne, tad man vieglāk ir sapazīties uzreiz dzīvē, nevis iepazīties internetā un tad satikties. :)
mani mulsina tā pēkšņā satikšanās dzīvē - kur iesim, ko darīsim un par ko runāsim, jo caur virtuālo vidi tomēr ir vieglāk atrast tēmas, par kurām pačalot..
Ir vairākas draudzenes un draugi ar kuriem esmu iepazinusies internetā, taču nav sanācis tikties. Bija viena 'draudzene', kura internetā šķita ļoti jauka, bet, kad izlēmām, tikties viedoklis nedaudz mainījās. Kopš tās reizes neesam vairs tikušās, pa retam pačatojam.
Meklējusi esmu,bet atradusi nē :D Vai nu pārāk tālu,vai nesaskan intereses,vai kaut kas cits.. Reiz vienā forumā sačatoju ar meiteni,varētu teikt mums daudz kas kopīgs ko parunāt,bet man apnika katrreiz rakstīt pirmajai un katrreiz aicināt tikties,tikai jā,jā,kaut ko sarunāsim,bet beigās nekā. Vienreiz tikāmies,varbūt neiepatikos :D
Neesmu meklējusi un netaisos, bet ļoti daudz paziņu sanācis atrast - Facebook dzīvē saveda kopā ar 3 ārzemju latvietēm un pāris desmitiem amata biedru, Cosmo ar vienu meiteni, caur kuru ar vēl kādām 10 iepazinos, Interpals, meklējot palīdzību mācībām, tiku pie virtuāla svešvalodas privātskolotāja gada garumā, pēdējo gan dzīvē nesatiku.
Patiesībā vēl vairāk, vēl 2 ārzemju latvietes caur Facebook dzīvē satiku un 1 kursabiedreni, kuru visticamāk, citādi nebūtu iepazinusi, bet kļuva par tuvu draudzeni.