Apnika tā kašķu diskusiju, nebūs šeit ne jēga, ne nejēga, kāda jēga darīt šo u.tml. Vienkārši gribas zināt kādas sievietes vai otrādi - vīrieši Jums liekas skaisti, šarmanti un neatvairāmi..
Nejautāsim kapēc, vienkārši katram ir savi uzskati..
Tātad lūk šie divi jaunieši abi divi pelnīti ir ieguvuši savu vietu :)
Piedalījās konkursā un nu ir kļuvuši par Latvija 2014 skaistāko dāmu un iznesīgāko puisi :)
Esmu pamaniijisu, ka facebookaa man draugu draugos ir neeeereaali skaistas meitenes. Neesmu nekaada stalkere, nebuut ne :D Bet dazhreiz ietagotajaas bildees uzlec vinjas un tad kaut kaa apskatos taas bildes un liekas - WOW, Latvijaa tieshaam ir skaistules. Nu manas draudzenes arii, protams :D
Ljoti patiik dressmann tipa viirieshi ar iesirmajiem deninjiem un uzvalkiem :D:D
Nopietni, vienīgais cilvēks, kurš man šķiet skaists ir Megan Fox. Pārējie, man šķiet, var būt simpātiski/a, pievilcīgs/a, ļoti izskatīgs/a, bet ne skaisti.
Queen, nu bet runa ir tieši par Pewdiepie. Es zinu, ka ļoti daudzi skatās youtuberus, seko tiem, bet no šejienes, manuprāt, retā skatās tieši viņa video, tāpēc arī nobrīnījos, ieraugot, ka vēl kādai patīk.