Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

KABAČI

 
Reitings 375
Reģ: 02.07.2014
Šodien no laukiem dabūju daudz kabačus
Ir kādi ieteikumi, ko darīt ar viņiem?
Garšīgas receptes?
30.07.2014 17:43 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
vakar biju uztaisījusi kabaču diskusiju
30.07.2014 17:44 |
 
Reitings 375
Reģ: 02.07.2014
Elīna, nebiju pamanījusi, piedod :)
30.07.2014 17:46 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
viss kārtībā :D par to nav jāatvainojas
30.07.2014 17:46 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
vakar uztaisīju kabaču plāceņus pildītus ar sieru, viens divi bija apēsti..

šodien taisīju sautējumā, arī jau noēsts, tiešām ņammīgi un veselīgi
30.07.2014 17:47 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Elīna, kāda ir recepte kabaču plāceņiem?
30.07.2014 17:48 |
 
Reitings 375
Reģ: 02.07.2014
Būtu jauki kaut kādas receptes ziemai.
30.07.2014 17:49 |
 
Reitings 60
Reģ: 29.07.2014
Es cepu vienkarsi kabacu pankukas ar siera pildijumu. Vel man garso ta pat vienkarsi izcepti ar kiploku merciiti
30.07.2014 17:50 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Bante man atkal satecēja siekalas mutē :D tūlīt ielikšu linku
30.07.2014 17:56 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Principā tas arī ir to ko minēja dace, pankūka pa visu pannu, bet vakar pamatīgi ieberzos ar to, ka ielēju pa biezu to mīklu, nesanāca apgriezt un rullējot plīsa.. :D

Apcep no abām pusēm un tad ieber sarīvētu sieru pa malu un sarullē :D
30.07.2014 17:57 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
http://www.receptes.lv/receptes/pilditi-kabacu-placenisi/

skatījos tikai ko vajag mīklas pamatam un arī tur kko liku klāt savādāk, pa vidu man arī bij, vistas fileja, cepti burkāniņi un sipoliņi, tā kā viss kopā, njamma
30.07.2014 17:59 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Paldies, izskatās garšīgi! :)
30.07.2014 18:01 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Bante, nu bildes tādas tādas :D es vispār necerēju, ka tik gardi sanāks :D
30.07.2014 18:03 |
 
Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
:o To visu lielo kalnu dabūji no laukiem? Ak, Kungs, kas par čupu! :)

http://www.receptes.lv/receptes/meklet:kabaci/

Šajā linkā vesela strīpa ar idejām, kā var izmantot kabačus gastronomiskajām baudām. :)
30.07.2014 20:17 |
 
Reitings 375
Reģ: 02.07.2014
Sjelo - tas kalns ir laukos, es tik kādus 5kg paņēmu! Tāpat daudz..
30.07.2014 20:18 |
 
Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Jā, arī 5 kg ir daudz. Es, personīgi, kabačus īpaši uzturā nelietoju, tāpēc par šo dārzeņu izmantošanu uzturā zinu salīdzinoši maz. Bet esmu dzirdējusi "garšīgas atsauksmes". :)
30.07.2014 20:26 |
 
Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Mmm, esmu atēdusies kabačus. Būs jāpamēģina kas jauns! ;)
30.07.2014 20:27 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Baigi trekni, bet sātīgi un nenormāli garšīgi kabačus vai baklažānus ir sacept ar malto gaļu( cūkas vai tītara arī var), rīvētiem saceptiem burkāniem, garšvielas klāt, var tomātu blanšētu gabaliņos pievienot, sieru pa virsu uzkausēt( lai būtu maximāli trekni :D) un pasniedz ar krējumu, klāt maizīte vai kartupeļi/ griķi.
30.07.2014 20:59 |
 
10 gadi
Reitings 494
Reģ: 15.06.2014
Kabacis, siers, tomāts un cepeškrāsnī :D
30.07.2014 21:01 |
 
Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Kabačo lečo ir dievīgs -
http://zitinja.blogspot.com/2011/07/kabacu-leco-ziemai.html

Vienīgais, kas šajā receptē pietrūkst, ir vēl pusglāze etiķa.

30.07.2014 21:05 |
 
Reitings 358
Reģ: 22.05.2013
Līdzīgas kabaču pankūciņas sanāk, ja sarīvē kabaci, klāt pierīvē burkānu un piegriež papriku, milti un olas līdzīgi kā kartupeļu pankūkām - ļoti garšīgi sanāk, pat īsti neprasās to sieru vai gaļu klāt.
Otrs tikpat gards liekas, apceptās kabaču šķēlītes (apviļātas miltos un olā).
Oma ieteica, bet neesmu izmēģinājusi - marinēt kabačus ziemai, marinēšanas princips tāds pats kā gurķiem. Domāju, ka varētu būt garšīgi, ja jau reiz ir marinēti patisoni, un tie garšas ziņā no kabačiem neatšķiras, tas nu tā.
31.07.2014 23:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits