1Jā, esmu ievērojusi, pilnībā atteicos no saldumiem , maizes,limonādēm, ēdu gaužām maz, pluus intensīvi trennējos, lai svaru zaudētu.
2) Nu, vrb nebija traka, viena puslidz normala edienreize diena, parejais jogurts, un kadi 3 litri udens, pluss cigaretes , lai nomaktu apetiiti.
3) emocionali jutos labi, lai gan biezi reiba galva, pazuda menesreizes, sportot durās sirdī, bija ļoti grūti sportot.
4) Draudzee teica, ka es labi izskatos( pa vasaru biju zaude'jusi 3 kg) un domāju, es taču varu būt pavisam slaida! )
5) nedari TO! PAti nozēloju ka galīgi nepareizi tievēju, labrāt patītu laiku atpakaļ un sāktu visu no gala!
Pilnīgi piekrītu! GAlvenais , jaua ir saprast kā pareizi tievēt, un daudziem nav zināšanu par to (man arī tajā skaitā nebija) un tas noved gan pie anoreksijas un bulīmijas, un sis abas kaites bija daļēji mani arī saķērušas. Beigās paliku bez sievišķigām formām, ne dupša, ne krušu, nu nekā. Biju laimīga ka man izspiežas gurnu kauli un der draudzenes bikses(platma) kura bija 15 cm isāka par mani.. ahh