Sveikas!
Augusta jadodas uz kazam, bet lieta tada, ka kleita jau kadu laiku ir, vieniga problema, ka vinai aizmugure ir liels izgriezums, lidz ar to, nebus smuki, ja vilksu krusturi un tad ta aizakejama vieta regotos..
Kadi ieteikumi?
Variants ir pirkt to specialo krusturi, bet vai vini ir labi?
gr
nu bet tomer kazas ari dejosana bus, nezinu vai jutisos labi visu vakaru bez krustura. ikdiena gan ar pa majam staigaju bez, bet tie tomer liekas svetki :)
Zinu jau zinu, ka tgd mode staigat ir bez.
Ir ok tie silikona pupturi. Man tikai nepatīk tā sajūta, ka karstumā vēl jālīmē tas glumeklis uz sevis :D Bet tur visu labi un ir nemanāmi. ebay ir daudz varianti. Mūsu veikalos tas pats, tikai 3x dārgāk.
tie silikona krūšturi ir forši. lindexā gan cena nav baigi draudzīgā, tomēr ja nav izejas.. vienīgais, viņš varētu sagādāt diskomfortu, tad ja būs šitāds karsums un vēl dejosi, viņš mēdz lipt nost, ja esi sasvīdusi..
Nu ja, tur ta lieta, ka augusta LV sola pamatigu karstumu, varetu but diezgan neerti, ka dejo un kkas limejas vala :D un dejot bez, varetu izskatities diezgan piedauzigi.. :D
nu tagad jau mode visadi brinumi, palasot zinas, vispar plikam krutim staigat.. :D
Kkad sen mēģināju to līmējamo krūšturi.. Nezinu, man galīgi nepatika, slīdēja man nost. Tagad, it īpaši, kad tāds kartums ārā, nez, cik labi viņš turēsies. Tu nopērc viņu un pamēģini tagad ikdienā kkur uzvilkt, redzēs, kā jutīsies :)
kā ar visiem tiem bra, kuriem ir lencītes, bet ne standarta? tikko iemetu googlē bra for backless dress - tur visādi inčīgi varianti atkarībā no kleitas piegriezuma.
es nevilktu kruushturi. vnk uzliimeetu tos silikona apliishus uz pashiem galiem,lai nespiezhas cauri. bet es vispaar neneesaju kruusturus, peedeejo reizi uzliku juunijaa,kad bija lieti :D
stiprais_dzimums - nu es ari kadu menesi praktiski neesmu vilkusi, tikai tiesam kkad kkur jaiet, jo visu laiku pavadu majas.. bet uz tadu svinigu pasakumu tomer gribas lai smuki izskatas, nevis ejot viss kratas :D negribu lai skatieni man pieversti :D nav jau manas kazas :D