sveikas!
aizvakar pasūtīju šo kleitiņu http://www.missguided.co.uk/catalog/product/view/id/121934/s/jenice-grey-strappy-skater-mini-dress/ un tagad sāku pamatīgi šaubīties, vai tai komplektā būs jostiņa? Kāda ir pasūtījusi no missguided šāda tipa kleitas?
Vai tad tā saucamā josta nav dekoratīvs elements no priekšpuses, jo vienā no bildēm, kas ir no mugurpuses, josta nav redzama, tad atliek domāt,ka tā ir pie kleitas klāt piestiprināta.
ā,jā, visas bildes neredzēju. Laikam ta nebūs, jo ar jostu klāt vēl tiek parādīta somiņa un tur, kur nav josta, nav somiņas. Man liekas,ka tomēr nebūs.
nav jau tik skaista kleita, lai vajadzētu uztraukties būs vai nebūs. Gan jau, ja nebūs pati kko varēsi pielikt klāt. Bet nu konkrēti attēlā izskatās, ka būs.
Man gan šķiet, ka nebūs, jo apakšā ir bildes arī no priekšpuses bez jostiņas. Un lejā pie ieteiktajām precēm, kuras vilkt kleitai, ir ieteikta josta. Tātad josta tev jāpērk atsevišķi.
Lycia, pēc tam uzraksti, lūdzu, atsauksmi, kāda kvalitāte kleitai.. Dzīvojot UK, arī pasūtīju vienu kleitu tajā lapā, godīgi sakot, atnāca šausmīgas kvalitātes. Visas vīles bija uz iziršanas robežas.
Kinetic no turienes jau šī man būs kāda piektā kleita, visas atnākušas labā kvalitātē, tāpēc kā tik kkas man kontā ieripo, tā pasūtu :) kādu tieši kleitiņu pasūtīji?