neapdomātā rīcība

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas.
Esmu kopā ar savu puisi jau labu laiku.
Mums dzīvē pienāca tāda situācija,kad man bija jāpārvācās uz citu pilsētu dēļ darba jo pilsētā kurā es dzīvoju man bija grūti atrast darbu,bet radās iespēja atrast to citur. Es biju nelaimīga jo man nebija nekādi ienākumi un jutos diezgan nedroša par savu dzīvi. Mans puisis teica,ka viss būs labi,ka nekas slikts nenotiks. Viņš centās mani uzmundrināt un protams tas palīdzēja uz kādu laiciņu,bet viņam nācās mani garīgi atbalstīt vairākas reizes.
Vienu dienu pirms manas aizbraukšanas uz citu pilsētu viņš mani pameta un teica,ka negrib attiecības vispār,viņš ir nelaimīgs un jūtās kā izmantots jo viņš visu laiku ir centies mani uzmundrināt bet nekas nav līdzēts. Viņš teica,ka mums jāsakārto savas dzīves un tikai tad varēsim būt kopā.. un plus vēl tas ka es tagad pārvācos 3 h brauciena attālumā no viņa..
Es biju šokā,nezināju ko darīt. Visu to dienu pārdzīvoju,kad pienāca vakars un viņš visu to ko pateica nožēloja,atbrauca pie manis,lūdzās lai piedodu un ņemu viņu atpakaļ..
Es piedevu,bet manī visu laiku tirda nedrošība,ka viņš tā vienkārši pameta un tad redz saprata ko pazaudē un gribēja mani atpakaļ..
Jautājums.. vai jums rastos uzticība jūsu puisī pēc kaut kā tāda un vai jūs spētu piedot ko tādu?
28.07.2014 18:52 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
sniegpulksteniite Nu ok, ok. Es vienīgais tāds izlepis. Gribu lai viss pēc "domostroja". To sūdu neesmu lasījis, bet man nav pieņēmami ka sieviete plivinās pa pasauli.
Man bieži ir tā, ka iepazīšanās periodā meitene piemin, ka plāno kaut ko Daugavpils_koleža_darbs, es skali neapvainojos bet pie sevis jau izlēmis. Ja pats nekur neplānoju pārvākties, tad dirsā viņu un viņas Daugavpili. Labi, ja tas iepazīstoties, bet ja kopdīvē tā notiekās tad viss daudz skumjāk.
29.07.2014 00:05 |

Reitings 138
Reģ: 28.01.2014
es iegāju toletē un sapratu ,ka es jau esmu padirsis :)
29.07.2014 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!