Varbūt kādai ir iesnieguma parauga teksts kādu rakstījāt darba devējam par 3 brīvdienām sakarā ar stāšanos laulībā.
Un kā arī, vai varat ieteikt veikalu vai salonu kur ir vienkāršas garas gaišas kleitas uz auguma kāzām un varbūt ar iespēju nomāt. Negribās kosmiskos ciparos?! Jo google nu tādu izvēli piedāvā...
Varbūt kādai ir iesnieguma parauga teksts kādu rakstījāt darba devējam par 3 brīvdienām sakarā ar stāšanos laulībā
Likums neparedz nekādas 3 brīvas dienas laulībām.
Ja tev darba devejs dod trīs dienas, tad tā ir viņa paša brīva griba. Turklāt viņš pats arī nosaka, ka tās dienas būs kā bezalgas vai kā ikgadējais atvaļinājums (attiecīgi pāri paliks tev par 3 dienam mazāks atvaļinājums) . Ja darba devējs super puper, tad piešķirs tev 3 apmaksātas dienas un vēl prēmiju izmaksās.
Bet likumā tas nav atrunāts un darba devējam ir tiesības tev ATTEIKT ne tikai 3 dienas, bet pat vienu.
Cik skaitās kosmiski cipari? Un varbūt Tev vēl ir pietiekoši daudz laika, lai internetā pasūtītu (noteikti sanāks lētāk)? Apdomā labi par kleitas nomu, es, redzot to, kāda mana kleita bija pēc kāzām, noteikti neriskētu. Mana kleita, piemēram, bija milzīgos caurumos:)
Šis salons piedāvā gan kāzu kleitu nomu, gan pārdod jau nomātās kāzu kleitas par uz pusi zemāku cenu. Esmu redzējusi dzīvē kā izskatās pilnīgi jauna un kā jau nomātā - es neatradu atšķirības. Pirms diviem gadiem tur bija pilns ar skaistām kleitām.
Paredz, paredz, bet valsts iestādēs laikam tikai.
Es rakstīju pamatojoties uz to konkrēto likumu un pantu, bet tagad uzreiz nepateikšu kas tas bija par likumu. :D
Tas ir uzņēmumu vai pašvaldību iestāžu darbības iekšējās kārtības noteikumos rakstīts, paredz vai nē.
Valsts un pašvaldību iestādēm, jā, šīs 3 dienas ir reglamentā ierakstītas. Privātie var darīt kā grib. Mums piemēram ir šīs 3 dienas. Zinu meiteni, kam nav.