Tā, patiesībā, ir smalka māksla.+ smukji ja sieviete to nemak. Un banalu kāšanos kakla jauc ar smalku flirtu.
Flirtam ir vairāki līmeņi un koķetērija, manuprāt, ir tikai viens no tiem.
Man tas ir asinīs. Par laimi, draugs to apzinās un netaisa stulbas scēnas.
Flirts ir flirts. Viens no pamatinstinktiem.
Tikpat labi var pavaicāt - vai liels dekoltē ir krāpšana..... Speciiali to nedaru, ari sava drauga klatbutnee ko taadu neatlautos dariit, jo iedomaajos vinju savaa vieta-- man tas butu aizskaroshi! Bet , ja kaadreiz man kas taads gadaas neapzinaati, tad nejau tapeec, ka man kaut kaa truktu un , ka peectam sekoo kkads cits meerkjis, bet gan tapeec, ka patiik veerot citu cilveeku kjermenja valodu un izteiksmes liidzeklus
Bet man var patikt tas vīrietis, bet sev vinu nevelos, mīlu savejo... vienkarši patikams vīrietis un viss. uzvirmo gaisa dzirsketels dzives tinusam.
un nav jau tā, ka es rokas, kājas vai citu ķermeņa daļu stumju virsū svešam vīrietim. Matus arī nevirpinu un neplivinu acis kā stulbene.
Smaidu gan, bet tas jau ir normāli. Vienkārši tāda bubbly & fun saruna ar ne-savējo pavisam dabiski notiek.
Nu, bet vai tad tas taadaa gadiijumaa vispaar ir flirts? Varbuut taa ir tikai pieklaajiiga draudziiga attieksme. Kaapeec uzskati, ka tas ir tieshi flirts? Vai arii draudziiga un pieklaajiiga attieksme arii ir sinoniims flirtam?
Kā pateikt..nu tāda kurā kaut kas virmo, tā kā pavelk uz šķietami intīmāku gaisotni (bet arī ne take meeee now )Nu bet tad kā var teikt, ka flirts ir jebkas, ko var attiecināt pret sievieti, bērniem utt? Sanāk, ka flirts tomēr pastāv pretējā dzimuma ietvaros, bet koķetērija - attiecināma uz jebkuru. Tātad nav sinonīmi...