Tiesa gan, manu draudziigo attieksmi dazkaart paarprot un uztver kaa flirtu, bet tas vairaak attiecaas uz cilveekiem, kuri mani nepaziist, jo iepaziistot saprot, ka esmu draudziiga pret visiem, kuri man patiik (kaa personiibas, nevis kaa seksuaalas intereses objekti)
zinot manu nostaju laulību jautājuma izdomat ka man ir piegulētājs... te katra pec sevis par citiem spriež.
Nemiedzu ar aci, neblisinos, necenshos kaut kaa uzmaakties ar savu uzmaniibutas vairs nav flirts, bet kāršanās kaklā...:D
Koķetēšana ir veids, kā paust savu interesi par kādu cilvēku. Smaids, joks vai pārmīts vārds veikalā var būt ārkārtīgi patīkama un spēcīga lieta. No flirta var aizsākties draudzība vai arī intīmas attiecības. Tiklīdz tev ir skaidrs, kā to darīt, tu vari izvēlēties, kā to izmantot.
Koķetēt nozīmē – neierauties sevī un interesēties par apkārtējiem cilvēkiem
Veikli flirtētāji koķetē ar ikvienu – bērniem vīriešiem, sievietēm, suņiem un kaķiem. Cilvēki, kuri flirtē, prot baudīt dzīvi, jo viņi zina, kā izraisīt patīkamas izjūtas apkārtējos.
Veikli flirtētāji koķetē ar ikvienu – bērniem vīriešiem, sievietēm, suņiem un kaķiem. Cilvēki, kuri flirtē, prot baudīt dzīvi, jo viņi zina, kā izraisīt patīkamas izjūtas apkārtējos.šo cenšos izmantot... ta ka katrs jau saprot pec savas samaitatibas pakapes..:)