Sveiki. :) Man jau kādu laiku ir gailītis, viss kārtībā. :) Bet šodien ienāca prātā doma, ar ko vēl varētu barot zivi, ar kaut ko tādu, ko ēd arī cilvēki ? :)
Gailīši tak viens otru ēd - kanibāli. Tāpēc nebrīnos, ka raksta, ka gaļu var dot, taču es pievienojos tām, kas saka, ka nevajadzētu dot neko citu, kā speciālo barību.
nez,kāpēc gan nevarētu akvārija kukaini ar dabīgu pārtiku no dārza (lasīt-gurķi ) barot, ne bērt kombikormu no pakas ,kurā sazin kas varētu būt iekšā.
ja jau kanibāls un gaļēdājs, tad neredzu iemeslu kāpēc kādu vistas knipuci nevarētu iemest plosīšanai.
Ja gribi iedot gailītim ko interesantāku, nopērc tārpiņus (manējam ļoti garšoja). Zivis tāpēc ar zemkopību nenodarbojas un gurķus neaudzē, ka viņām vajadzīgs kas cits.
Akvārījs diezgan smalka un interesanta lieta. Te navko prasīt. Pastāv kaudze specializēto forumu un daudz fanu.
Man bija paštaisīts(40litri) no parastā stikla un slikikona. Lēti. Vēlak sagribējās 500 litrīgu un ar dzīvajiem augiem un gazes baloniem. Kas vairs nav lēti un paliek bīstami.