Iespaidojos no kafijas diskusijas. Neesmu liela kafijas cienītāja, tāpēc no rītiem dzeru tējas.
Pēdējā nopirktā bija šī:
bet neteiktu, ka ļoti garšo.
Kuras ir jūsu iemīļotākās?
Nav tādas vienas iemīļotas, mājās parasti ir vismaz 3-4 veidu (kumelīšu, piparmētru, melnā un kāda Pickwick veidīga izlase, kur vairāku veidu ir kastītē), pēdējā laikā gan biežāk dzeru Maiskij zemeņu-citronu.
Jūs te liekat tādas tējas, kuras redzu pirmo reizi. :D
Esmu rīta tējas meklējumos, gribētos tādu maigu, nedaudz atspirdzinošu, kaut ko uz piparmētru pusi varbūt.
Esmu baigā tēju "dzēraja", bet diemžēl man patīk tikai maisiņos un tās, kas ir diezgan pieejamas un atrodamas visu lielveikalu plauktos, tāpēc neko glaunu nedzeru. Mīļākā pēdējā laikā ir šī te:
Ak jā, un mājās dzeru principā tikai melno tēju, ļoti, ļoti reti kādu citu.
Ā, izdomāju ko interesantāku ar ko padalīties. Šī ir lieliska tēja, dzērvenes ar piparmētu un LV ražojums. :) Neesmu satikusi daudz cilvēku, kuriem tā negaršotu, protams, ja vispār nav aizspriedumu pret zālīšu tējām.
Linda Griin ir arī upenes ar piparmētru, ja nemaldos, un arī tai ir ļoti patīkama un atsvaidzinoša garša, bet dzērveņu ir mana favorīte.
marchixa, es vienmēr pērku studijā Pienene (Kungu 7/9), bet man šķiet, ka ir pat tajā Rimi klētī un Sky, bet par šiem droši negalvošu vai tiešām ir visos un cik regulāri. :)