Tikai nepārprotiet mani,nekad nedomāju jūs kā aizvainot vai tā vnk sasāpējis jautājums.Man gaume patīk tādas jaunas saldas meitenes no 18g ,un ar meitenēm ir tā,ka kādai izskatās 15 pat nav un viņa nikni saka ,ka man jau 21! A droši ar kādu iepazīsties ej klāt izskatās 18 sen jau pirms gadiem šī kliegt sāks,ka izsauks policiju ,jo 15 vēl nav(mazliet jokoju par šo izsauks policiju,bet nu šādi šis apmēram ir)
Un parasti jau tās simpātiskās meitenes 7-8 no 10 aizņemtas.Un pats mans jautājums būtu:
Vai jums neliekas,ka meitenei būtu jānēsā kakla siksniņa(līdzīgi kā uzreiz mājas kaķi atpazīsti) piemēram zaļa spilgi,ka viņai 18 jau ir palicis,un tām,kurām nav siksniņas ap kaklu,skaidrs,ka tādai klāt labāk neiet.Un par to,ka aizņemta arī kakla siksniņu jau citā krāsā piemēram sarkanu,ka tai labāk netuvoties.
Kā jūs par šo visu domājat un kā varētu šādu likumu valsts mērogā pieņemt?Jo tad vismaz tu zini,ka ej brīvai meitenei klāt,kurai 18 jau,savādāk iedomājieties situāciju,ar,kuru varu saskarties jebkurā dienā,iet kāda jauna ļoti simpātiska meitene es viņā iemīlos uzreiz..un tagad domā,ja neiesi klāt vari visu dzīvi palaist garām,a ja nu tieši ši ir tā meitene..un no otras puses var gadīties šis,sabiedŗibas nosodījumā tikt,ka zem 18 meitenei piegāji,ne jau es to speciāli un man meitenes zem 18 neinteresē.