Nu tad tā..... Šodien mazliet aizdomājos un kašķīgs prāts palika.
Vakar beidzot beidzās pēdējais LMA iestājeksāmens, iespaids ir diezgan nepatīkams. Pirmajā un otrajā dienā vel eksāmeni tika uzraudzīti kaut cik, trešajā dienā kad bija eksāmens kompozīcijā, lai gan materiālu izvēle bija neierobežota, bija viena persona kas uzdrīkstējās datoru paņemt, uztaisīt visu kompozīciju uz datora un tad vel aizsūtīt pazīstamu lai nopērk viņai materiālus un izdrukā darbu. Goda vārds man tas likās tik negodīgi!!! Mums bija tā jau maz laika dots lai, un visi pārējie mocijās ar rokām veidojot, zīmējot, bet še tev viena persona paņem un uz datora visu uztaisa. Tad atkal cita persona paņem un uzreiz kā pasaka noteikumus uzdevumiem aizskrēja un sāka pa telefonu PIKNĪGI ATKLĀTI runāt par eksāmena noteikumiem un prasīt padomus/ idejas kā veidot! Bet mums ir aizliegts izmantot saziņas līdzekļus tā! Un tad atkal zīmēšanā kāds bija ptrajā zīmēšanas dienā paņēmis un nobildējis un izprintējis ģipša galvu un iedevis kādam salabot kļūdas, un tad skaisti blakus nolika to bildi, bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem un laboja... Kamēr visi pārējiem jaunieši tik varēja noskatīties. Un kur pa šo laiku bija visi uzraugi? Nebija... Visi tik pieskatija drusku pirmajās dienās lai neko baigi neviens nemānās, bet nu jā tik līdz viņi aizgāja tā arī sākās brīnumi.
Pietam vel tas ka mums visu eksāmenu laikā bija pilnīgi brīva iespēja staigāt apkārt tas ar bija traucēklis, jo es pieņemu ka bija vel vairāk cilvēku kas krāpās.
Protams diemžēl es neesmu no tām kas iet sūdzēties, bet oi kā no vienas puses gribētos. Man vienkārši šo vajadzēja izlikt jo man piemēr ir cieņa pret iestājeksāmeniem un es gribu akadēmijā tiks godīgi iekšā. Bet cik es skatijos, laikam šo gad vel īsti nebūs tas gads, :D Gana smaga konkurence šogad bija :D