Jūsu domas???

Reitings 23
Reģ: 24.07.2014
Pastastisu nedaudz par savu dzivi.....

Iepazinos ar vinu (sauksim par x) X kad biju beigusi profesionalo viduskolu, nolemu kad vajaga ari 12.klases atestatu dabut....
iepazinamies Vasara, sakuma bijam draugi uzninajam ka macisimies viena klase bija aizraujosi (macijamies vakarskola) jo pa dienu es un vins stradajam...

Sakam satikties devejam sevi jau pa pariti:)

Viss bija ideali toreiz X sad tad ar darugiem iedzera...
Likas nu ir tasistais man. Paliku stavokli kada mulke biju ka domaju kad vins mainisies

Dzersanas sakas vairak un nebija vairak 1vai 2 bet jau 3 dienas, domaju berns piedzims mainisies , nemainijas nekas..
dzera vairak paceka roku pret mani bet es mulke domaju tas ir kreditu un darba del
27.06.13 vins zaudeja darbu iestajas bezdarbniekos Par naudu runajot no vina knapi dabut vareju 40ls menesi bernam) visu bezdarbnieku naudu nodzera blava uz manis uz berna man tas viss apnika un aizgaju no vina 22.07.13 cik zinu no vina mammas ka vel jo projam dzer bet jau pa 3 nedelam ......

Visi saka lai dodu alimentos bet ja dosu tad bus jalauj satikties ar bernu bet es negribu to...
24.07.2014 12:54 |

Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
"Es neiesniedzu un neiesniegtu arī pieprasījumu uz alimentiem viena iemesla dēļ - tēvs-dzērājs pēc tam, kad viņa aknas būs jau cirozes nomocītas un viņš knapi vilks dzīvību, no sava jau pieaugušā bērna varēs piedzīt uzturlīdzekļus. "

Uz kāda pamata? Neesmu dzirdējusi, ka vecāki varētu bērniem pieprasīt vai to darītu..
07.08.2014 10:29 |

Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
Palika interesanti. Kur var atrast informāciju par to, ka bērniem būtu jāuztur vecāki kaut kad eventuāli?
07.08.2014 10:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)