Lāāābrīt!!!
Kāds noskaņojums?
Kādi šīs dienas plāni?
Daudz laimes vārda dienā visām Kristīnēm, Kristām, un arī tām dāmām, kurām šodien dzimšanas diena :)
Pievienojos sveicieniem vārda un dzimumdienās!!!
Naktī beidzot gulēju kā nosista, pat odi un mušu kājiņas man netraucēja. Vakar saulrietā aizbraucām ar vīru uz jūru nopeldēties. Atklātā jūrā ūdens nu nemaz nav silts! Bet mēs, ronīši, tāpat ielīdām paplunčāties. :D Tik kolosāli atdzisa ķermenis, pēc tam varēja just kā asinis pa dzīslām riņķo. Un beigās salds miedziņš garantēts! :D
Paldies par apsveikumiem! :D
tā jau ir, kad mums, Kristām,Kristīnēm un Kristiānām, ir vārda diena, tad personiskos apsveikumus nesaņemam - tikai vispārējos. :)
šodien gribu meduskūku uzcept. any tips???
it kā jau zinu kas un kā ir jādara, bet gan jau ir kādi knfiņi. :)
Paldies par apsveikumiem vārda dienā! :D Parasti nerakstu dienas beztēmās, jo nav jau īsti ko teikt, bet katram pienāk sava pirmā reize. :)
Šodien nav sajūta, ka man būtu kādi svētki. Pat drauga mammai pieteicu, ka nevajag speciāli nākt ciemos un kaut ko dāvināt. Kā jūs domājat - uz vecumu cilvēks pret saviem svētkiem tā kā notrulinās?
visas pārējās kuras ir apvainojušās, ka viņas neapsveic.. :D
mana atbilde- man draugos parādijās 14 kristīnes un kristas :D tāpēc :D domāju, ka annasm katrīnas sintijas un vēl citu vārdu, nav tik daudz :D
Kā jūs domājat - uz vecumu cilvēks pret saviem svētkiem tā kā notrulinās?
es tiiiiik ljoti negribu savu dzimeni,ka pat speciali pasutiju draugiem.lv iespeju mainit dzimshanas dienas datumu,lai tik mani neviens nesveic :D... JAA....Vecums :D :D :D
buuuuu, es ceru, ka man nepienāks brīdis, kad speciāli mainīšu dzimšanas dienas datumus. Lai gan kas zin, pēdējos gados tikai nelaimes vien tajā dienā notiek.
Kristīne, man savos 15 jau vairs dzimšanas dienas svinēt negribās un vārda dienas arī nē. :D
Agrāk, kad biju mazāka, svinēju arī vārda dienas ar domu dabūt vairāk dāvanu gada laikā. :D