Neesmu gan viena, bet esmu domaajusi par skaistaam meiteneem, kuras ir vienas... Man uzskats, ja vinja veelas attieciibas, bet chiks vien ir, tad vaina noteikti ir pashaa meitenee. Vai nu prasiibas nereaalas, vai raksturs diivains, vai kokjeteet nemaak, vai gaida kaut kaadu princi uz balta zirga, vai dumja, vai nemaak sarunaaties, draudzeeties, vai neinetresanta, augstpraatiiga, rupja u.t.t. Iemeslu var buut ljoti daudz!
Un retos gadiijumos vainiigs ir dziivesveids un vide - nav jaunu pazinju tuvaakajaa sabiedriibaa (taa teikt svaigas galjas), paaraak monotons vai aiznjemts dienas rezhiims, rutiina - drabs - maajas - darbs.
Neesmu nekaada skaistule, vai ar zelta raksturu, gjeniaala vai kaa savaadaak iipasha - bet man nekad nav bijusi probleema atrast labu puisi attieciibaam. Un nekad nav bijushas taadas probleemas attieciibaas kaa vairumam shii foruma lietotaajaam... Par ko tas liecina?... Man vienkaarshi nereaali veicas? Esmu vienkaarsha normaala sieviete, kura negaida nez ko, netup maajaas rokas salikusi un nedzenaas pakalj kaut kaadiem ideaaliem...