Ir tapis jauns blogs, labi, jau labi vēl tas ir procesā, bet varbūt kādam noder. Tur būs apskatāmas jaunāko grāmatu anotācijas, kā arī filmu apraksti.
http://brivais-laiks.mozello.lv/par-mani/
Atvainojos, sapratu kur var kaut ko atrast. Tādā gadījumā, Tev vēl jāpiestrādā pie tehniskās puses, jo tur, kur ir sadaļa "par mani" , tur apakšā linki nestrādā, kas intuitīvi liek domāt, ka satura nav.
Tādā gadījumā, Tev vēl jāpiestrādā pie tehniskās puses, jo tur, kur ir sadaļa "par mani" , tur apakšā linki nestrādā, kas intuitīvi liek domāt, ka satura nav.
Nīlu Gaimenu tu neizlasīji, otrā ir lubene... Anotācija, t.i, īss satura intro - to nav grūti atrast dajebkur. Es šāda tipa blogā vēlētos vairāk tavu domu, analīzes, noteikti kaut ko vairāk par "ieteica draudzene, izlasīju divās dienās..."
Doma nav slikta, bet... ja tās ir tikai anotācijas, kas tur interesants? Recenzijas būtu daudz vērtīgākas. Izlasīju vienu - tas bija tikai grāmatas sižeta atstāsts. Meitenei 20+, kas lasa grāmatas, jābūt analītiskākai un jāraksta labākā valodā. Veiksmi!