ļoti interesējos par šo brendu, youtoube atsauksme par šo brendu dalās, citas to dievina, citas ir ļoti vīlušās. Vai kāda ir lietojosi kādu ši brenda produkciju?
Man vairāk interesē tea tree šampūns un kondicionieris un dušas želeja(redzēju, ka stockmanā pārdeva).
Tavus mineetos shampuunus neesmu lietojusi. Bet lietoju jau gadiem Serumu( Super Skinny serum). Man patiik, jo padara matus gludäkus un izskats veseliigäks.
Tavus mineetos shampuunus neesmu lietojusi. Bet lietoju jau gadiem Serumu( Super Skinny serum). Man patiik, jo padara matus gludäkus un izskats veseliigäks.
Kāds Tev matu tips. Pērc Latvijā vai pasūti, cik maksā?! :)
Man ir Paull Mitchell super skinny serums, ļoti laba manta. Protams, brīnumus nedara, bet tiešām nogludina un padara matus vizuāli glītākus. Un parēķinot tilpuma un cenu attiecību - es tiešām labāk pērku šo nevis kādu drogu lēto draņķi, kurš ne vien neko nedara, bet maksā vismaz tik pat :D
Pirku pie savas frizieres :) Painteresējies, ir SalonLine veikalā bet bez speciālista kartes sanāk diezgan pārmaksāt, ja ir kāda zināma friziere, vari palūgt, lai iegādājas. Ir arī Stockmann un noteikti vēl šur tur, bet cena, protams, būs jau pavisam cita.