Uz rokām ir palikušas rētas, dažas ne tik dziļas, dažas dziļākas.
Vai vienīgais veids kā no tām atbrīvoties ir lāzerterapija? Jo esmu dzirdējusi arī par kaut kādām smērēm aptiekās.
Lūdzu viedokļus un pieredzes komentārus,kā ar to cīnīties.
Nu cik skaitās vecas rētas? :D šobrīd cīnos ar divām uz rokas,pāris mēnešus vecas,ir atšķirība.
Un katru reizi lietoju ilgu laiku - tas tik ātri nenotiek. Un jo vecāka rēta,jo ilgāk, bet ar laiku tāpat man visas pazuda.m
jensen, man tieši ķirurgs izrakstīja pēc operācijas contractubex(vai kā viņš rakstās).
Teica, smērēt 2 nedēļas 2x dienā. Smērēju, bet nekas diži nemainījās. Nolēmu pārtraukt un pēc laiciņa atsākt smērēt.
Par vecām rētām, contractubex instrukcijā rakstīts, ka vecas rētas arī šķīdina. Rētas vieta uz nakti bagātīgi jāieziež ar smēri un jāuzliek kāda marle vai binde pa virsu. A svaigām rētām uzsmērē, pagaida kamēr nožūst un meties darbos..
nu man tā rēta ir riktīgi veca, pirms 16 gadiem operācija bija. Ārsta teica, ka gada laikā pazudīs, bet nekas nav pazudis. Kad biju maza, man bija vienalga kā izskatās, bet tagad man nepatik un rēta ir uz kakla un takā nedaudz bedrīte