Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Smaganas

 
Reitings 34
Reģ: 29.10.2010
Es saprotu, ka man jaadodas pie zobarsta, bet sobrid atrodos arzememes un aptuveni menesi man bus japacieshas :( Problema ir manas smaganas, es tiesham esmu nobijusies, lietoju jau mutes skalojamos utt, censhos est max vitaminus, bet ipashi labak vel nav palicis..

Problema: manas smaganas ir palikushas loti jutigas, asino, ne biezhi, bet dazhreiz, kad pieskaras atseviskas vietas vai nedaudz piespiezh vai tira zobus (bet ne katru dienu). Bet galvena problema ir tas, ka vinas vietam ir tadas uzpampushas, ne daudz, bet tomer.. un nedaudz sapigas (ne isti sap, bet nepatikama sajuta) shad tad, lidz iztiru zobus vai dezinfikceju, vai apedu kaut ko. Vai kada zinatu kas tas ir?

pirms gada piedzivoju absoluti to pashu smaganu problemu tikai 5x smagak, saaku est vitaminus, skaloju muti ar specialiem lidzekliem un problema izgaisa dazu nedelu laika. Shogad kaut ka citadak..

Paldies par padomiem, un jaa, driizumaa apmekleeshu zobarstu, tikai sobrid loti uztraucos un velos dzirdet padomus vai pieredzi no Jums. :)
22.07.2014 19:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits