Esmu puisis 27gadi.Man bija meitene,bez kuras dzīvot nevarēju..es viņu loloju un lutināju.. nežēloju prekš viņas neko nēsāju uz rokām viņu...Pats nāku no bagātas ģimenes,bet man nepatika,ka citi domā,ka mans lielākais sasniegums ir piedzimt bagātā ģimenē,tapēc pats pierādīju,ka pats varu ,ka pats esmu vērts,vadu savu uzņēmumu,brīžiem dienā sanāk nopelnīt strādājošo cilvēku gada algu.Tā kā uzņēmums spēj strādāt patstāvīgi bez manis,mēs bieži ceļojām,braucām atpūsties,uz kūrortiem,dzīvojām 5 zvaigžņu viesnīcās,neko nežēloju prekš viņas..dāvināju visas kleitas ,somiņas un kurpes,kuras vien viņa vēlējās,man bija svarīgi,ka viņa jūtas vienmēr priecīga.
Līdz viendien...viņa aizmirsa aizvērt savu feisbuk profilu atstāja vaļā datoram uz ekrāna,man tādas privātās lietas īpaši neinteresē,bet kaut kā sāku lasīt..,viņa bija nosūtījusi vēstuli,savai māsai,kurā pieminējusi saka ,ka viņa kopā ar mani ir dēļ naudas.Pēc tam mūsu starpā notika saruna un izšķīrāmies.
Pēc šķiršanās bija ļoti smagi.. aizlidoju uz Londonu pus gadu tur dzīvoju atpūtos no visa vienkārši neko nedarīju,cerībā atgūt sevi,daudz vienkārši sēdēju uz soliņa skatījos debesīs kā peld mākoņi,jo nekam citam nepietika spēka, tik smagi bija viņu zaudēt,noslēdzos no pasaules,aizgāju sevī..vislaik viņu atceroties bija grūti elpot..tagad esmu atgriezies Latvijā,īsti nezinu ko darīt..ar meitenēm visu šo laiku nav bijis nekāda kontakta vispār nekontaktēju..domāju,kā varētu atgriezties dzīvē.Speciālistu pakalpojumus izmantot negribu,jo tiem nav sakars ar realitāti viņi tikai ir teorija.Vienkārši gribas uzklausīt jūsu padomus,kā varētu atgriezties dzīvē,ja viņā neredzu jēgu-meitene,kura man bija ļoti svarīga izmantoja vienīgi dēļ naudas un tas sāp,nauda,mantas man laimi arī nenes,iet atpūsties, tēlot ,ka viss labi arī nereāli,kad patiesībā tā nav.Es nedomāju,ka šinī forumā uzturēšos nebūšu te uz palikšanu,katram gadījumam atstāšu savu e-pastu,iespējams,kādai bijis līdzīgi vienkārši kādreiz parunāties un tā
[email protected]