Man jau šķiet, ka tas ir viens no populārākajiem veidiem, kā iepazīties un mūsdienās vairs nav nekāds brīnums, ka cilvēki tiešām, iepazīstoties internetā, vēlāk arī izveido ģimeni.
Par sevi - jā, esmu iepazinusies internetā ar puišiem, draugos diezgan bieži uzraksta kaut kādi nepazīstamie, bet nu tie ir tādi so, so - reti, kad atbildu :D :) Ziemā iepazinos spēlējot duraku (:D) ar vienu puisi, tikāmies arī dzīvē - kopā ballējāmies, tas gan bija bez mērķa veidot ko vairāk, bet vēl joprojām esam labi paziņas :)
Pirms diviem gadiem tieši internetā (draugos) iepazinos arī ar puisi, ar kuru draudzējos diezgan ilgi. Dzīvojām vienā pilsētā, bet nejauši viens otru redzējām ļoti reti, kopīgu paziņu arī nebija. Tā reizi pa reizei, līdz viņš mani sameklēja un uzrakstīja draugos, sākām vakaros iet ārā garās pastaigās un tālāk jau viss skaisti (l)
Esmu kādu laiku arī ieskatījusies, kas otrapuse.lv (:D) labs, iepazinos ar puisi, kurš man tagad ir gandrīz labākās draudzenes vietā :) Pirms pāris dienām joka pēc iegāju, nākamajā dienā bija nelasītas 78 (!) vēstules :D Ātri pāršķirstīju, dažas bija pat no pēc izskata un attieksmes ļoti normāliem puišiem, bet tā kā jaunas attiecības mani pagaidām ne pārāk interesē, tad laidu šo burvīgo iespēju garām :D :D :)
Kopumā uzskatu, ka internets ir diezgan ērts veids, kā iepazīties, kaut tā pati otrapuse.lv - nu pirms tam taču redz bildes, var pajautāt pieeju arī uz citiem sociālajiem portāliem, tā kā ja mazliet filtrē ar ko tiekas, īpaši nepatīkamiem pārsteigumiem būt nevajadzētu :D :)