57days, es vairs kosmo meitenēm neko nesūtīšu pieteicās čupa, kad bija jāņem palika tikai dažas un nepatikšanas bija ar Lapsiņu.
Tīri lūpene maksāja 2,88 + sūtīšana + apdrošināšana.
Mani fascinē Lapsiņas nekaunība!
Es visu šo laiku ne vārda neteicu, bet ja reiz tā, tad es ar varu atļauties.
Visām meitenēm sūtīju pa pastu ar pēcmaksu, tikai Lapsiņa atļāvās man pazvanīt un nozākāt, ka es gribu viņu apkrāpt un pastā nav apdrošināšana jāveic, vēl viena versija bija ka tā summa esot jāmaksā man, es viņai uz to atbildēju ka viņa var nemaksāt un paka nāks atpakaļ un viss. Neiespringu uz kaut kādu kašķi taču par sīkumiem. Bija tā vai nebija? Ko?
Tad viņa mazliet nomierinājās, jo pazvanīja pastniecei, kas sūtīja paciņu viņai, smieklīgi, nosūtu viņai nr, un viņa prasa, kāpēc pastniecei ir vārds, bet,nu, ok...
Beigās viņa aicināja sagaidīt paciņu, kad atnāks pie manis atpakaļ un aizvest viņai.
Jā, ziniet man darīt nav ko... mani izcūko un es vēl skriešu paciņu viņai vest...
Visu cieņu Avokado un Stellai, kuras paņēma savas lūpenes un netaisīja sevis apkaunojošas scēnas.
Galu galā, ja kaut kas nepatīk, ir ebays, ņemiet un sūtiet pašas nevis taisiet skandālus.
No visas šīs lietas esmu iemācījusies, ka cilvēks var būt bezkaunīgs bez gala un bez pienākuma sajūtas.