Ko tad vēl vajadzēja darīt?
viss ir kārtībā, tā viņi dara, gan jau manīji, ka tur, kur parakstīji, nebija vēl viena paraksta?
kad parakstis uni boss, tad ari tev tas būs uz rokām
Aha, tas viss
Rindas garas bija?
Fočēties studentu apliecībām Jums pateiks, kad sāksies skola. Būs noteiktas dienas, kad attiecīgā fakultāte iet uz bibleni paņemt grāmatas un noteiktas dienas, kad iet fočēties apliecībām. Manā laikā apliecība 2.50 Ls (tik es neatceros - pirmā vai nozagtās atjaunošana). Tagad jau forši. Studentu apliecība tas pats ISIC. Manā laikā sākumā vēl bija atsevišķi viss..
Nu viss taču kārtībā, meitenes tev saka!
Iesniegumu var rakstīt, ja maksu vajag sadalīt sīkāk vai kaut ko tādu.
Vajadzētu visam būt labi, jo reģistratorei droši vien nebiji pirmā, kura parakstīja papīrus. Ja kas, tad tāpat augusta beigās visu jau vēl varēs nokārtot.
Vajadzētu visam būt labi, jo reģistratorei droši vien nebiji pirmā, kura parakstīja papīrus. Ja kas, tad tāpat augusta beigās visu jau vēl varēs nokārtot.
Paldies, tagad vismaz zināšu, ka grāmatas arī dos. Domāju, ka pašai jāpērk būs.
Būs arī jāpērk. Ne visu dabūsi bibliotēkā. + manai fakultātei "paveicās" būt pēdejai rindā uz bibliotēku, līdz ar to maz grāmatu vispār bija palicis. Daudz nācās pirkt gribot negribot..
Es rīt braucu uz RTU slēgt līgumu. Ja vajag, tad varēšu te uzrakstīt, ko man lika/nelika darīt, lai Tev mierīgāks prāts.