Es uzaugu šķirtā ģimenē. Un tas ir viens no iemesliem, kāpēc man ir svarīga laulība.
Es uzaugu šķirtā ģimenē. Un tas ir viens no iemesliem, kāpēc man ir svarīga laulība. Nepiekrītu, ka tie cilvēki nenovērtē laulības nozīmi.
Kāda jēga no laulībām, ja vairums no tām tāpat tiks šķirta tuvāko 5 gadu laikā?
Man jautājums tiem (tām), kas uzskata, ka laulību slēgt ir būtiski u.tml. Kāda jēga no laulībām, ja vairums no tām tāpat tiks šķirta tuvāko 5 gadu laikā?
Man jautājums tiem (tām), kas uzskata, ka laulību slēgt ir būtiski u.tml. Kāda jēga no laulībām, ja vairums no tām tāpat tiks šķirta tuvāko 5 gadu laikā? Jā
Robert, ne visas laulības izjūk, un ne ar visiem tas notiek! Tad jau nekam nav jēga, reāli NEKAM! Sanāk, ka cilvēkam dzīvē nekas nav vajadzīgs, jo kāpēc? Viss taču var pazust,sabrukt utml.
Kaada jeega tad ir slauciit putekljus, ja tie taapat peec nedeeljas buus atpakalj? Kaada jeega ir eest no saakuma zivi un tad desertu, ja jau veederaa taapat viss samaisiisies kopaa?
Domāju, ka ir daļa, kas precas, jo tā vienkārši ir jābūt, sabiedrības spiediens, kuras kultūras pamatā ir reliģija. Bērns ārpus laulības - ārprāc, mauka.