Hey, meitenes! :)
Iespējams, tā kādai, vai nu studiju laikā, dzīvojot kojām vai citādās dzīves situācijās ir gadījies.
Pagāšgad sāku dzīvot Rīgā, kojās, uzsāku studijas. Bet par, ko konkrēti gribēju pastāstīt, pati esmu no laukiem, un mans murgs sākās ar to, ka nepanesu Rīgas ūdeni. Mazgājos un sākās infekcija, sapratu, ka āda reaģē ne tā. Viss sāka šausmīgi niezēt, it īpaši kājas un rokas, protams, arī sapratu, ka kāju skūšana šo infeksciju gan jau arī pastiprināja. Rezultātā bija pumpiņas, kas niezēja, un es kā muļķe sakasīju, bija briesmīgs paskats. Un pats galvenais, tagad tas viss ir pārgājis, viss sadzijis, bet tieši ir milzum daudz vietas, kur palikuši pleķi, mazi/ lieli. tādi brūngadīgi, apmēram, tāpat, kad ir rēta un tas sadzīst, paliek kaut kādas pēdas.
Un galvenais jautājums, ja kāda ir saskārusies, tad kas palīdzēja, kāds krēms, kas atjauno ādu vai mājas apstākļos, kāda zālīte, ko pļavā var atrast vai kaut kas tāds, un vai ir jēga cerēt, ka āda pati atjaunosies tikai ar laiku, bet esmu 17 gadus veca, un plankumi tiešām nepatīkami, nevar cilvēkos ne uzvilkt šortus ne svārkus. :(
Varbūt, tomēr kādai tā gadījies un var padalīties. :)