Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Siera kūka

 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Sveikas!

Pagatavoju šodien zemeņu siera kūku, izmantojot želatīnu un necepot, ieliku ledusskapī uz 4 h , izņēmu, ārpuse sacietējusi, bet pati masa vēl nav. Tagad ieliku saldētavā. Man glučī ledusskapis, kas ir pārāk silts vai arī esmu kļūdījusies gatavošanā?
Paldies!
17.07.2014 22:47 |
 
Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Parasti kūkas ledusskapī tur visu nakti, bet pamatā jau pēc 4 h bija jābūt ok. Tad laikam tomēr gatavošanas process...
Saldētavā gan neliec.
17.07.2014 22:52 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
kas notiks saldētavā? :(
17.07.2014 23:00 |
 
Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
SASALS, izņemsi ārā un mož būs tā, ka sāks ūdeņoties :D
17.07.2014 23:02 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
varbūt par maz želatīnu liki?
17.07.2014 23:03 |
 
Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Saldētavā tev kūka sasals. Iespējams, ka neesi pielikusi pietiekami daudz želatīna. Man pašai tā vienu reizi gadījās.
17.07.2014 23:03 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
bāc, bet man štruntīgs ledusskapis, nav nekāda aukstuma no viņa
17.07.2014 23:03 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
nu tur vienalga ir vēsāks kā istabā, gan jau sacietēs, ja pietiekami želatīnu ieliki

ja sataisa želatīnu krūzē, tad pēc laika tā masa vienalga sacietē, pat karstā vasaras dienā uz galda
17.07.2014 23:05 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
jap, par maz želatīna bija, nu nekas, nākamreiz likšu vairāk :) bet tāpat garšīgi
17.07.2014 23:09 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
cik jūs parasti liekat gramus?
17.07.2014 23:12 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Es nekad nelieku zhelatinu siera kukas un vienmer smuki cieta masa... mosh pa shkjidru vnk uztaisiji...ko liki iekshaa masaa?
17.07.2014 23:18 |
 
Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Uz divam karbinjaam filadelfijas siera 2 tējkarotes santa maria želatīna. Pēdējā reizē tā liku un bija tieši laikā.
17.07.2014 23:20 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
hmm. interesanti
iekšā liku:
180g Selgu (viena paciņa) + 100 g sviesta pamatnei
iekšā - 3 kārbas svaigais siers Rimi (lētākais variants), zemenes sablenderētas un veselas, cukurs kādas 3 ēdamk., un želatīns ruf, kādi 10 g varbūt. pa maz želatīna, es tā domāju :)
17.07.2014 23:24 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
zemenes dod to ka masa paliek šķidrāka, nākošreiz pieliec nedaudz vairāk želatīna
17.07.2014 23:28 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Nu rit bus ok... mosh Tu gaidi ritigo cietu madu? Bet siera kuuka jau nav super cieta:D
17.07.2014 23:35 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
ceru, ka rīt būs ok :D
nu viņa ir tāda nelīdz galam cieta,, varētu būt cietāka, bet garšīga jau tāpat, puse jau ir pazudusi no kūkas, garšo labāk kā restorānos :D
17.07.2014 23:45 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Dievinu maajaas taisitas neceptas siera kuukas..mmmm:D
17.07.2014 23:46 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
es vakar tieši no rīta uztaisīju siera kūku izmantojot želatīnu, vakarā ap 21 jau liku galdā un ļoti,ļoti,ļoti garšīgi (l)
17.07.2014 23:53 |
 
Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Par maz želantīna un, ja viņa nav sacietējusi, tas nenotiks.
18.07.2014 00:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits