Nolaidība veikalos!

Reitings 6
Reģ: 20.11.2013
Sveikas, dāmas!
Pamatīgi saniknoja veikala nolaidība. Pareizāk sakot maxima. Nosaukums jau vien neko labu nesola. :D šodien izlēmu nopirkt vaska strēmelītes. Veet- firma laba, cena arī nav zemākā. Lai vai kā, atnākusi mājās atvēru paciņu, bet tur tikai instrukcija. Pavērojot kārtīgāk kārbiņu, redzams, ka kāds jau ir vēris vaļā. Veikalā man parasti neienāk prātā tādas lietas vērt vaļā un skatīties kas iekšā, un tās strēmeles arī vieglas, tāpēc neko aizdomīgu nemanīju. Bet runa nav par to. KĀ GAN VEIKALĀ (PĀRIS METRUS NO KASĒM, LABI REDZAMĀ VIETĀ) CILVĒKS VAR PIEIET, ATVĒRT PACIŅU, SABĀZT SATURU SOMĀ UN TĀ MIERĪGI AIZIET?! Es jau protams nevaru neko iet pierādīt, vai mainīt. Meitenes, esiet uzmanīgas!!!
17.07.2014 17:23 |

Reitings 105
Reģ: 12.07.2014
Ja pagaršos katrs pa cepumiņam, pa končiņai - bankrot veikalam!
Es personīgi nekad tā nedarītu, jo tomēr citiem par to atvelk no algas un tā jau viņiem algas nav diezko lielas.. Ir jābūt kaut nedaudz cieņai pret citiem, jūs te brīnaties, kāpēc stiprais_dzimums u weee tiekat nosodītas, bet atcerieties vienu cieni citus un citi cienīs tevi! Tas ir max nepieklājīgi.
18.07.2014 10:31 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Tā nav nolaidība veikalos, bet cilvēku bezkaunība. Sen zināms, ka lielajos veikalos cilvēki maina precēm iepakojumus, lai sanāktu lētāk, piemēram, iepriekš minētās matukrāsas. Depo tā ļoti bieži var nopirkt kko pavisam citu nekā to, kam itkā iepakojumā būtu jābūt.
Un Tās, kuras padzeras un noliek atpakaļ plauktā- nu psc, gan jau reiz pašām sanāks uzrauties uz pudeli/paku, no kuras kāds bomzis būs skaisti nosūcis savu daļu :D
18.07.2014 10:38 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Pirms vairākiem gadiem, kad vēl Summersound dēvēja par Baltic beach party, bijām Liepājas Rimi, protams, rindas lielas. Draudzenei nebija īsti labi, abas iegājām veikalā, viņa izdzēra mazo sulas paciņu, pati izgāja ārā svaigā gaisā, es, protams, paliku, lai samaksātu. Jums vajadzēja dzirdēt, kā tik rindā stāvišie, stiprais_dzimums veidīgie, mani nolamāja - lai es lasos ar saviem atkritumiem ārā un nav, ko kavēt rindu. Arī pārdevēja pabrīnījās, kad iedevu un samaksāju par tukšo sulas paciņu. Tāpec pieņemu, ka lielai daļai sabiedrības liekas norma kaut ko „iesūkt”, kur vien tas ir iespējams.
Par nogaršošanu veikalos – nedaru to, pārsvarā zinu kā cepumi garšo, bet ja nezinu, tad nopērku nedaudz un mājās pagaršoju. Neesmu audzināta ņemt visu, kas nav piesiets. Esmu redzējusi kā cilvēki vnk izēd degustācijai noliktos maizes gabaliņus. Nu piedodiet, šādai rīcībai nav attaisnojuma.
Es iepērkoties nepārbaudu īsti iepakojumu un tā saturu, bet līdz šim nav sanācis „iegrābties”.
18.07.2014 10:39 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
es no maximas kopš šodienas centīšos izvairīties. mani neapmierina attieksme, saspiestās pudeles, ka liekas, ka viņas ir mētātas un visam punktu pielika šodien, kad sendviča maizītes izkrita no iepakojuma.
18.07.2014 10:46 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
BaCk, varbūt tev gadījās kāda jauna pārdevēja. Esmu vairākas reizes tajā Rimī redzējusi, kā cilvēki maksā par tukšām sulas paciņām vai šokolādes batoniņu iepakojumiem.

Esmu viena no tām, kas veikalā neko negaršo, izņemot degustācijas stendā izlikto pārtiku. Ja gribas pagaršot ko jaunu, nopērku 2 vai 4 cepumus. Tas pats arī ar konfektēm vai kādu augli (tad mēdzu paņemt tikai vienu gab.). Man nav problēmas ar veselo saprātu un varu iegādāties arī tik mazus daudzumus (minēju, jo zinu cilvēkus, kas nekad mūžā ko tādu nedarītu).
18.07.2014 10:50 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Par to neko nezinu, bet esmu redzējusi kā tantuks paosta sauso dezīdi un vēsā mierā sasmērē sev padusēs. Uzliek to drošības korķi atpakaļ un noliek vietā.

Būtu labi, ja es to zinātu pāris dienas ātrāk - nebūtu Maximā pirkusi smērējamo dezīti, parasti pirku pūšamos, tagad kļūstu paranoiska. :D
18.07.2014 10:55 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
:D Es pēc šī gadījuma esmu attīstījusi veselu tehniku - ņemo rindas vidū dezīti, tad atveru un skatos vai uz tā paša zīmuļa ir kādas švīkas (lietošanas pēdas). Ja nav, tad metu groziņā. Bet, jā - toreiz es nepiedienīgi ilgi stāvēju un lūrēju uz kundzīti, bet izskatījās, ka viņa pie šādiem skatiem pieradusi. :D Fū, pē. :D
18.07.2014 11:44 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Fuiiiii, par to deziiti :D

Mani visvairaak shokeeja vienaa lielveikalaa. Staav baaba satinusies ar lakatiem pie mandariiniem un vienu loba nost, mizas met uz zemes, mandariinu stuukjee mutee, njem jau naakamo. Vinjai taada kaudziite pie kaajaam jau bija sakraajusies. Un es tieshi gribeeju pirkt mandariinus, bet shii staaveeja priekshaa kastei. Buutu blakus kaads darbinieks, buutu nosuudzeejusi :D
18.07.2014 11:53 |

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
man bieži nākas vilties Barona centra Rimītī pērkot dzeramos jogurtus un kefīrus kāds ir atskrūvējis vāciņus tetrapakai un nedaudz nodzēris tāpēc vienmēr kad pērku pagriežu korķīti un kad noskan klikt tikai tad lieku groziņā, tāpat vairākas reizes esmu iegrābusies ar produktiem kuriem termiņš labs, bet kuras laikam nepareizā uzglabāšana nelabojami sabojājusi.
es te vienu brīdi pēc darba biju aizrāvusies ar salātstendu rimčikā- pats ņem sastāvdaļas un kārto kā gribi, taču vienreiz redzēju tādu skatu- mazs puika pa tiem salātiem ar rokām un tik maisa,kamēr māte ieraudzīja un sabāra, lieki teikt ,ka kopš tās dienas eju ar līkumu atvērtajam salātu stendam. ;D
18.07.2014 11:57 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jums vnk skauz vai kas?
Pasas vainigas, ka nevaretu uzdriksteties to, ko vinas.

Jā, man skauž, ka esmu audzināta labi - nevaru atļauties paņemt bez samaksāšanas preci veikalā. Jā, man skauž, ka neesmu zagle, pie reizes arī narkomāne, slepkava un sociopāte. Zini, tie arī var daudz ko atļauties..
18.07.2014 12:04 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
A es, muļķe godīgā, brīnos, ka Depo pārdevējas katru iepakojumu pie kases atver un pārbauda un katru skrūvju paciņu pārsver. Nu apsolu vairs nebrīnīties....
18.07.2014 12:08 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Jā, man skauž, ka neesmu zagle, pie reizes arī narkomāne, slepkava un sociopāte. Zini, tie arī var daudz ko atļauties..

Jā, un mēs ar stiprais_dzimums noteikti tādas esam .... :D
18.07.2014 12:11 |

Reitings 11330
weee, nu būtībā tas nebija domāts par Tevi, bet ja jau pati iekomentēji.. Tā bija atbilde big wolf, kura redz uzskata, ka, ja citi to nedara, tad viņiem nav iekšu. Būtībā man ir vienalga, ko dara citi cilvēki, bet nu ir lietas, ar kurām lepoties ir dīvaini..

Turklāt daļa par narikiem u.c. nu toč par Tevi nebija, bet, ja kādā veidā sevi atpazini - problēma nav mana
18.07.2014 12:28 |

Reitings 11330
A es, muļķe godīgā, brīnos, ka Depo pārdevējas katru iepakojumu pie kases atver un pārbauda un katru skrūvju paciņu pārsver. Nu apsolu vairs nebrīnīties....

+++

Bet vispār, šajā diskusijā izlasīju visādus brīnumus.. man pat prātā neienāktu, ka redz, Drogās var nopirkt nepareizu matu krāsas numuru un nokrāsot matus dīvainā krāsā, nevis vēlamā.. Tā kā līdz šim man nekas tāds nav gadījies (ne Drogās, ne Maximā, nekur..tukšas pakas arī nav gadījušās), tad vispār līdz tādam būtu grūti aizdomāties..
18.07.2014 12:30 |

Reitings 9917
Nu te ,vienkārši, pirms tam mēs jau tikām nosauktas un piesauktas visos iespējamos veidos ... :D es tik iesmeju, neviena no mums tāpat savas domas un iepirkšanās paradumus nemainīs ... ;)
18.07.2014 12:33 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Es vienreiz apgerbu veikala jacinam samainiju cenas, jo netaisijos maksat tiiiiik daudz par parastu jacinu.

Un neviens neko nemanija.
Un tas vel nav viss.

Ta ka es ari pievienojos zaglenem un narkomanem. :D
18.07.2014 12:40 |

Reitings 9917
Big bad wolf, nu kā Tu tā varēji? Kas Tev naudas nebija? Vajadzēja netu atslēgt :D :D
18.07.2014 12:43 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Ak vecie labie laiki kad nebija lielveikalu un visadas cackas neko nedriksteja ne spert ne garshot. Tam bija domata pardeveja aiz letes kas visu kontroleja.
18.07.2014 12:52 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Nav ko lekt augstak par savu dirsu. Nevari samaksat tas neesi pelnijusi. Ceru ka dziive tev atmaksaas.
18.07.2014 12:55 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Nav ko lekt augstak par savu dirsu. Nevari samaksat tas neesi pelnijusi. Ceru ka dziive tev atmaksaas.

Really?
18.07.2014 13:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits