Ar kadu virieti jus nevaretu but kopa?
Izlaidisim visadus gopniks, narikus,dzerajus.
Nu, piemeram, butu gruti but kopa ar virieti, kurs slimigi fano par kadu zvaigzni vai ar virieti, kurs bilde plikas meitenes, zinot cik es greizsirdiga,nojugtos.
:D
Šis strādā abos virzienos, vecīt. Katram ir savi standarti, tāpat kā katram ir sava cena. Tas, ka dāmas te klāsta par saviem standartiem, nenozīmē, ka viņas "cēlas" un "krutas" cacas. Kāda gan vērtība sievietei, kura ir gatava iesaistīties attiecībās ar jebkuru vīrieti, pat lielāko kretīnu?
diezgan daudz jau no iepriekš nosauktā, pielikšu arī savus divus centrus.
Ar emocionāli nepieejamu un tādu, kurš uzskata, ka vīrieši neraud (un tamlīdzīgi) un ka vīrišķīgam vīrietim obligāti jāpelna vairāk par sievieti. Noteikti neesmu feministe, bet tas (un tālākās sekas) reiz ir sabojājis attiecības. Ar meli arī ne.
Ar viirieti,kura klaatbutnee nevareetu buut es pati. Man ir svariigi justies briivi,ir taadi viirieshi kuru klaatbutnee es nespeeju atbriivoties un buut es pati.
Nevarētu būt kopā ar tādu, kurš ir pārlieku romantisks un salkans, kuram neinteresē sports. Nevaru iedomāties vīrieti, kurš labprātāk ar mani kopā skatītos salkanas amerikāņu romantiskās komēdijas, nevis, piemēram, futbolu vai hokeju.
Man neder neizlēmīgie. Vīrietim ir jāzin, ko viņš grib. Tāpat man neder, kā Ance teica, plastalīns. Nu, netaisos es vīrišķi pielāgot pēc sava prāta un visu laiku domāt, ko un kā.
Vēl man neder tie, kas neciena ģimeniskas vērtības. Kādu ģimeni ar tādu lai veido?
Es noteikti nevarteetu dziivot ar viirieti,kurs man buutu jaauztur,nesaimniecisku viirieti(salabot kaut ko pie maajas,masiinas utt)Noteikti buutu probleema arii ar nekaartiigu,netiiriigu viirieti.
O, jā, tas man būtu uzreiz otrajā vietā aiz pārsaldinātā ziepju operu mīļa.
Es pati ne tuvu neesmu pedants, tāpēc mēs nogalinātu viens otru. Man tētis ir pedantisks. Visā visumā superīgākais tētis uz zemeslodes, kuru es ļoti mīlu, bet tas pedantisms ir aaaaaaa..... vienkārši. Kā Tu noliki krūzi, kā Tu aizvilki aizkarus, kā Tu noliku kurpes utt? Man vispār liekas, ka vīriešiem pedantiskums ir krietni izteiktāks un kaitinošāks, nekā sievietēm.
Pirmais, kas nāk prātā- nekad nevarētu būt ar vīrieti, kas ļoti ilgi tur sevī dusmas un aizvainojumu. Zinu reālu piemēru iz dzīves- vīram piemīt visas labās īpašības kas tik vien var būt, bet pat sīkākā sadzīves konflikta dēļ ir spējīgs nedēļām un pat mēnešiem ilgi nesarunāties. Tā būtu elle priekš manis
Jā, arī ar patoloģiski skopu vīrieti nekādas kopīgas nākotnes nebūtu.