Es tavā vietā atstātu arī kādu naudu sevPiekrītu. Tas nekas, ka visu saliek kopējā katlā. Nedod dievs, ka kādu dienu tam katlam nevari piekļūt un ar pliku p*kaļu, bez naudas atrodies izmesta no kopējas ligzdiņas. Ko tad?
Teica, ka vajadzēs kādu apģērbu, droši varēšu ņemt naudu, neprasot.
Baidos vai nebūs strīdi, par to, ka viens tērē vairāk kā otrs no tās kopējās naudas!
Es jau minēju, ka kopīgs maks būs, ka man nebūs viņam jādīc un jāprasa, bet gan varu ņemt, ja vajag!
Teica, ka vajadzēs kādu apģērbu, droši varēšu ņemt naudu, neprasot. Jo sanāk jau līdzīgi. Es tā kā maksāju par viņa jumtu uz galvas, bet viņš mani apģērbj un pabaro.
Puisis ir godīgs un nedomātu šmaukt mani, lai tikai viņam būtu izdevīgāk!
Teica, ka vajadzēs kādu apģērbu, droši varēšu ņemt naudu, neprasot. Jo sanāk jau līdzīgi. Es tā kā maksāju par viņa jumtu uz galvas, bet viņš mani apģērbj un pabaro.
Baidos vai nebūs strīdi, par to, ka viens tērē vairāk kā otrs no tās kopējās naudas!
Vīriešiem bieži vien ir cita izpratne par jauniem apģērbiem un kosmētiku Īpaši, kad sāk dzīvot kopā, jo ikdienā, ciemojoties vai padzīvojoties viens pie otra, tas tā nelien acīs.
ja mana alga aizietu dzīvoklī
Man liekas, ka tev uzmanības deficīts ntās diskusijas
Ai ko darīt puisis salauza galvu.
Ai ko darīt nevaru atrast darbu
Ai kā dalīt maksājumus
Gan jau ka esmu kādu tadu diskusiju palaidis garām
Paldies, ka mūs apgaismoji arī šodien un paldies ka tagad zinam, ka tomēr tev būs darbs
Ēst roltonus un cīsiņus noteikti ir dārgāk nekā pagatavot normālu siltu ēdienu.