Man vispār īsti nepatīk caurspīdīgi krekli un blūzītes, saprotu ka karsti visiem, bet tas ka var redzēt krūšturi nu nav smuki. Un ja ar ir tādi caurspīdīgi krekliņi tad tiešām jāskatās kādu ņem, melns piemēram izskatās ļoti lēti, ja nav īstais modelis.
Man labāk patīk šādi.
Šādu mežģīnes topa veidu es vilktu virs melna vienkrāsaina topiņa ar lencītēm.
+
Ja šim topiņam būtu priekšpuse "ciet", bet mežģīnes atkailinātu tikai mugurpusi vai piedurknes- jā, tad tādu es vilktu
...gadījumā, ja nav redzama krūšura aizmugurējā daļa. Man tieši tāda veida tops ir- balts, priekšpuse kā parasts audums, mugura mežģīņu. Ja pavelk parasto krūšturi apakšā, izskatās mazliet dīvaini, tādu velku tikai ar pašlīmējošo krūšturi.
Par autores ielikto topu-nepatīk, kaut arī patīk mežģīņu apģērbs man patīk, šis ir par daudz atsegts. Pa māju varētu būt ok :D
Tieši šādu savā skapī neredzu, bet nav tā, ka citai ieraugu un nez ko nodomāju. Man pašai ļoti patīk, ja muguras daļā ir šāda mežģīne gan krekliņiem, gan kleitām. (l)
man ir kreklinji, kuriem mugurpusé ir v veida ielaidums ar nezhgíni, vai visa mugura ar mezhdíni, nu ar tádu es varu uz klubu aiziet, bet ne jau ar tádu, kur viss mezhgínju un visi redz velju. velja járedz tikai 1 cilvekam, nevis visiem uz ielas
Nu manos uzskatos, ka ja arī tiem krekliņiem kaut bišķi rādās cauri krūšturis, nu nojaušama krāsa, tas nav nekas slikts. Nesaskatu to kā ļoti vulgāru vai kādu citādu izpausmi. Protams, viss atkarīgs kā viss izskatās koptēlā un cik traki rādās.
pirmēram šajā attēlā
http://az392967.vo.msecnd.net/product-image/136153792022482287-343x528-3.jpg
Un domāju arī tas ir, cik gan ļoti cilvēks ir gatavs izcelties utt.