Good morning sunshine! :) BEZTĒMA 16.07.2014.

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Labrīt, meitenes! :)

Sveicu Jūs šīs dienas beztēmā!

Lai Jums garda šī rīta kafija/ tēja!

Elpojam pilnas krūtis ar rīta dzestro gaisu, lai diena būtu veiksmīga un skaistu piedzīvojumu pilna!:)

Ejam laukā priecāties par dzīvi! (l)

16.07.2014 07:35 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Favel, viņš brauc no Daugavas puses pa manu ielu turp un atpakaļ :D kādas divas reizes esmu viņu redzējusi face to face, tāds blonds, jauns puikiņš . A par tusiņu runājot, pagaidām neko neplānoju, jo tikai trešdien vēlu vakarā atgriezīšos mājās no komandējuma un gan jau ceturtdien pēc darba nebūs luste baigi kaut ko gatavot un ņemties, varbūt aizbrauksim kaut kur uzēst sushi, bet, ja pieteiksies kādi ciemiņi, uztaisīšu pasēdēšanu dārzā :D vārdu sakot, pagaidām neiespringstu !

Par to randiņu būšanu runājot, man jau liekas, ka viss atkarīgs no tā, kā katrs nodēvē tādas lietas. Viens kafejnīcas un pastaigas ar pīļu barošanu sauc par randiņošanu, cits par ikdienu :D tāpēc es labāk mīlu savu ikdienu bez ilgi gaidītiem randiņiem !
16.07.2014 11:08 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Favel, vēl nedaudz jāpaciešās! Bet ticu, ka tā ir forša sajūta! :)

Meitenes, jums garšo panna cotta?
16.07.2014 11:11 |

Reitings 112
Reģ: 02.07.2014
Paldies Favel par tik pozitīvo beztēmu! :) Sen tāda nav bijusi! Un tāpat Annie par randiņošanām, uzreiz patīkamas atmiņas! Prieks, ka kaut kas tiiik pozitīvs te :)
16.07.2014 11:11 |

10 gadi
Reitings 4416
Ēeemmm, Feline, blonds un garš? :D Pēc sejas nav drusku līdzīgs man? :D Pamēģini nākamo reizi stingrā balsī nosaukt vārdā Reinis. Ja atsaucas, tad vari droši manā vārdā pateikt, ka māsa teica, lai klusāk brauc vai stumj rolleri garām tavas mājas posmam :D
Hah, man arī plānā ir uztaisīt 4dien suši :)
Vēlos izmēģināt arī jaunu dekorācijas veidu kūkai :)
16.07.2014 11:15 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Labs rīts tām kam tas tāds ir.
Man šī diena ir iesākusies ar pārdomām. Jau no rīta palasiju toru kārtis un nummaraloģiju internetā jo vienkārši nezinu kas būtu labākais man. Itkā jau dzīve visu nostāda tā, kā tam jābūt, bet neciešu to neziņu, kā viss būs.

Šodien domāju par mācībām, iestāj eksāmeni strauji tuvojas, un es pat vairs nezinu vai es gribu tikt iekšā LMA, vai tomēr nē. Ja es tieku iekšā, no vienas puses es varu dabūt labāku izglītību, darīt laikam jau to kas man patīk, bet tad man ar jādzīvo ir ar vecākiem, daļēji es dzīvotu uz viņu reiķinu, pašas nauda jau būtu maz jo tas kas būtu tas aizietu izglītībai un lai varētu aizbraukt ar draugu padzīvoties.
Ja es netieku, tad atkal es varētu iet strādāt uz pilnu slodzi, iepelnīt CERAMS vairāk naudiņu, varbūt ar draugu tad tuvākā nākotnē ievākties kopā dzīvot, ko mēs abi ļoti vēlamies, bet vienkārši esam spiesti gaidīt īsto mirkli, jo abiem vajag laiku lai izbalansētu dzīves.
Un tad nu es nezinu, ko man darīt, protams ka eksāmenos centīšos no visas sirds, bet es uztraucos ja es ar tikšu iekšā, ka es būšu bēdīga dēļ tā, jo dzīvot vecākiem uz reiķina man ir kauns, man ir kauns prasīt naudu, man ir kauns ka katru reizi kā man varbūt vajadzētu tik 5 eiro man ir jālūdz tā naudiņa. Es tak normāli neesmu izgājusi sabiedrībā jau gadu, tikai treniņi un izglītība, un kāda maza haltūriņa pa retai reizei. Es jūtu ka tā vientulība un naudiņas trūkums mani lēnām noēd pavisam. Ģimenē visi ir par izglītību, bet dēļ tā es jūtos daļēji ka varbūt savus labākos jaunības gadus palaidīšu garām, un pēc tam nebūs ar ko izbaudīt to jaunību tā uz pilnu klapi, jo tad jau visi būs uzsākuši ģimenes dzīvi un nebūs ar laika man, tā pat kā tagad man nav laika viņiem. Un es ar uztraucos ka palikšu tāda kā sava māte, tik strādāšu, visu mūžu atlikušo no agra rīta līdz vēlam vakaram strādāšu, varbūt kādreiz kādu sīkumu nopirkšu sev, varbūt pat pazaudēšu savu draugu un vispār būšu vientuļa, un man tā ir bail ka viss tā notiks, tik ļoti bail.
Laikam vajadzēja par to izkratīt drusku sirdi, jo kam citam tad es to varu teikt.

Vel man tiko pastāstija par notikumu kas atgadījās.
Veca ģimenes draudzene kas jau gadiem ir uz gūltas, nespējot staigāt mums pastāstija ka viņa pēc ilgiem laikiem, tas ir desmitiem gadu, sazvanija savu mūža mīlestību, tā bija noklusēta mīlestība, tur pat nekas starp viņiem fizisks nebija, bet abi viens otru mīlēja, bet abiem arī bija sava dzīve ar saviem partneriem. Tad nu viņa uzvanija viņam, ja nemaldos viņa dzimšanas dienā, viņš bija tik laimīgs viņu dzirdot, viņi labi papļāpāja, un tad nu sarunas beigās viņš pateica ka izies ar riteni pabraukāt. Iedomājos ka tai brīdī tas vecais onkulis uz mirkli sajutās kā jauns puika, enerģijas pilns un laimīgs. Bet tad pēc nedēļas mūsu draudzenei esot zvanījusi onkulīša sieva, un viņa esot teikusi, daļēji vainojot arī mūsu draudzeni, lai brauc uz bērēm. Izrādas ka tai pašā dienā kad onkulītis pēc skaistās sarunas ar savu noklusēto mīlestību, kad aizgāja pabraukāt ar riteni, esot pakļuvis zem mašīnas. Pēc tam vel nedēļu mocijies slimnīcā un nomiris.
Mūsu draudzene, tā kā ir invalīde, pat nespēj aizraukt uz bērēm, un ir atstāta ar to domu, ka ja nebūtu zvanījusi, tad tas nekad nebūtu noticis.
Skumji man palika šo dzirdot, kā liktenis visu iekārto, itkā no vienas puses labi ka viņa dabūja ar viņu parunāties vel pēdējo reizi, bet no otras puses, ko lai viņa tagad padomā par to.

Tad nu jā, šodien nav viegla diena, bet jācenšas saņemties un jāstumj sevi uz priekšu dzīvē, vienalga kāda tā būs.
16.07.2014 11:23 |

Reitings 17203
Atvainojos ja kādai sabojāju pozitīvo rītu :( Tāda nu tiešām nav mana iecere, vienkārši jūtu ka viss par daudz sakrājies.
16.07.2014 11:24 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Favel, es tobrīd nepētīju un garumu noteikt arī nevarēju, jo šis bija uz rollera :D
16.07.2014 11:30 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Labrīt!
Šorīt kaut kā nelabi jūtos, vājums, galva reibst, tā kā slikta dūša. Vīrietis pajokoja, ka varbūt esmu stāvoklī, man tas joks smieklīgs nelikās kā rezultātā sakasījāmies no paša rīta. Bet mums tā tāda ierasta prakse, ja neesam reizi pāris dienās izplēsušies, tad rodas sajūta, ka kaut kā trūkst :D
Tūlīt braukšu uz darbu, ļooti ceru, ka šodien viss ies gludi un ātri padarīšu visu, kas darāms, un varēšu braukt mājās.
16.07.2014 11:32 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Miss Joker, rīkojies kā sirds saka. Un nav jakaunejas prasit vecākiem materiālo palīdzību laikā, kad tu iegūsti izglītību. Cita lieta būtu ja sēdētu mājās, neko nedarītu un tad vēl prasītu naudu. Tici man tev vēl būs 100 un 1 iespēja vecākiem atlīdzināt un pateikties par palīdzību. Pie kam, otram cilvēkam rada prieku kādam palīdzēt, ja viņš to spēj un var atļauties.
16.07.2014 11:33 |

10 gadi
Reitings 4416
Goody, jā, man ļoti garšo Panna Cota, bet pati vēl neesmu atradusi tādu recepti, kas ietu pie sirds :)

Robby, pārmaiņas pēc arī, ko smaidīgāku vajag :)

Miss Joker

Un es ar uztraucos ka palikšu tāda kā sava māte, tik strādāšu, visu mūžu atlikušo no agra rīta līdz vēlam vakaram strādāšu, varbūt kādreiz kādu sīkumu nopirkšu sev, varbūt pat pazaudēšu savu draugu un vispār būšu vientuļa, un man tā ir bail ka viss tā notiks, tik ļoti bail.

Ne velti Tava mamma ir Tavā dzīvē. Tev ir acu priekšā viens dzīves modelis, sīkāk zinot pieļautās kļūdas un labos darbus dzīvē. Ja Tev ir no kaut kā tik ļoti bail, kas ir atgadījies Tavas mammas dzīvē, tad Tev ir lieliska iespēja mērot citādāku dzīves ceļu, neatkārtojot mammas kļūdas :)
Un vispār, kāpēc tik ļoti baidies kļūdīties? Mēs visi kļūdāmies. Tas taču ir tik cilvēcīgi! Reizēm kļūdas noved pie kaut kā brīnišķīga. Neaizmirsīsim, ka eksistējam šajā pasaulē, jo vienai šūniņai samisējās. ;)
16.07.2014 11:34 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Laaabdien!

Šorīt pagatavoju kūpinātas skumbrijas salātus, baigi interesanta garša, bet tīri tā neko. Nopirku grāmatu ar veselīgām receptēm, tad nu eksperimentēju. Bet es nevaru veikalā atrast tofu, kur to meklēt?

Nu tā, laikam nekā jauna man nav ,ar ko padalīties :D
16.07.2014 11:42 |

Reitings 17203
Pie kam, otram cilvēkam rada prieku kādam palīdzēt, ja viņš to spēj un var atļauties.

Diemžēl manā ģimenē tā nav. Mana māte ir ļoti, tā sakot uz skopu pusi, visi citi itkā tādi nav, bet tā kā man ar viņai jāprasa tā nauda, tad ir pat bieži kad iznāk kašķi jo viņa vienkārši nevēlas dot, vai arī ka jau varētu teikt ka mēneša visa nauda ir notērēta, ka viarāk tērēties nevar, lai gan es jau reti kam cenšos prasīt naudu, cik nu ka man tiešām savajagās tās jaunās bikses vai krekliņu, vai arī kad tiešām vajag aizbraukt pie drauga, un arī ka man tas vienkārši ir vajadzīgs jo es varu vismaz aizmukt no tām domām par dzīvi paslēpjoties uz mirkli drauga apskāvienos.

Favel

Es jau cenšos skatīties un mainīt savu dzīvi, domāt kā rīkoties lai nekļūtu tāda kā sava māte, vismaz ne pilnībā, bet nez, man tāda sajūta ka ar katru dienu aizvien tuvāk un tuvāk kļūstu par viņu. Protams tam ir arī ļoti daudz plusi, bet tai pašā laikā tas arī ir ļoti vientuļš dzīves veids.

un vispār, kāpēc tik ļoti baidies kļūdīties? Mēs visi kļūdāmies. Tas taču ir tik cilvēcīgi! Reizēm kļūdas noved pie kaut kā brīnišķīga. Neaizmirsīsim, ka eksistējam šajā pasaulē, jo vienai šūniņai samisējās.

Es baidos kļūdīties jo es esmu tāds cilvēks kas domā 5 gadus uz priekšu kā mana dzīve izvērtīsies, es visas iespējas apdomāju, cerot izvēlēties īsto, bet grūti jau izvēlēties īsto ja tu vienkārši nezini kas būtu labāk, gan pašlaik, gan nākotnei. Pietam, es baidos kļūdīties jo vienkārši esmu tā audzināta. Pat nesen, kad es ierunājos ka es pat nezinu vai tā nodaļa kur stāšos ir tā īstā man, kas nemaz nav nekas pārsteidzoš manā vecumā ka es vel nezinu kurš ir tas īstais virziens man, un ko man māte atbildēja tieši un konkrēti ka man jau ir jāzins savs virziens! Ka tas ir ļoti slikti un nepareizi ka es jau to nezinu.
Principā, kamēr es dzīvoju ar māti, es esmu kontrolēta, varbūt ne tiešā teikstā, bet zemapziņā es to ļoti jūtu ka viņa mani ļoti iespaido.

Pietam domājot tālākā nākotnē, kad mātes darba karjēra būs beigusies un sāksies pensijas vecums, man jau pirms kāda laika paziņoja māte to ka man viņa būs jauztur jo dēļ viņas darba viņai būs ļoti maza pensija, kas godīgi sakot uzlika man vel iekšēji tādu smagumu un uztraukumu ka man dzīvē ir kas jāsasniedz lai es varētu ar vēlāk mātei palīdzēt, tā kā viņa palīdz man ar naudām.
16.07.2014 11:47 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Favel, ja es nezinātu, kā izskaties, es domātu, ka esi viena no manām labākajām draudzenēm...tiiik ļoti līdzīgas esat runasveidā un attieksmē, mīļuma iemiesojumi. :)

Es vakar savu vienīgo šīs nedēļas daudz maz brīvo vakar pavadīju virtuvē, vārot ievārījumu (vairāk laiku gan aizņēma ķiršu kauliņu izņemšana nevis pati vārīšana :D), viss jau būtu ļoti jauki, ja vien nebūtu aizgājusi gulēt ap 2:00 un aizgulējusies šorīt, upss. (s)
16.07.2014 12:43 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Man ar manējo arī ik pa laikam ir randiņi.. Un teikšu tā, ka tie ir satraucošāki, kā tikties ar nepazīstamu :) Nu ir tik mīļi, ar vīrieti, ar ko kopā pavadi dien dienu mājās, satikties abiem pie kino un Tev preti sniedzas liels pušķītis ar puķītēm :)
16.07.2014 12:45 |

Reitings 105
Reģ: 12.07.2014
Sveikas, visas foršās kosmo meitenes :)
Šodien pa māju bumbulēju, slinkoju, kārtoju, vārtos pa gultu un skatos seriālus, visu pēc kārtas :)
Drīz jau došos uz pastu pēc savas paciņas, nuu nevaru jau vairs sagaidīt, beidzot arī atnāca visi mani prieciņi :)
16.07.2014 12:49 |

Reitings 810
Čauu :)

Favel - prieks par Tevi :)

Ņamsi, es tagad sāku domāt, vai es tos ķiršus vispār gribu? :D
Bet man ne ievarījumā bet šņabī tie aiziet - gan garšīgs uzlējums, gan ķirši :)

Man viss forši, tik pēdējās dienās asinsspiediens kaut kā vairāk jūtas - dzeru kafiju, lai paaugstinātu, bet brīžiem pat zvaizgnes riņķo.. laikam jau karstums dara savu.
16.07.2014 13:28 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Labrīt.
Esmu ''būbīga'', jo tik vēlu piecēlusies. Dusma, ka vasaras laikā tik ilgi guļu.
Bet nu tagad laiks rīta kafijai un ss.lv pārskatīšanai, ar cerību, ka kādu rītu beidzot būs ielikts pārdošanā dzīvoklis mums.
Vēlāk līdz veicītim un pusdienu gatavošana, tad darbs un vakara skrējiens. Vļek, cik neinteresanta diena. :D

Ceru, ka jums viss daudz foršāk. ;)
16.07.2014 13:32 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
behappy, man ir tas pats un es netieku galā ar to :( jau 2 nedēļas mocos .
16.07.2014 13:36 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Čauuuu!

Esmu gājusi gulēt ļoti vēlu un pamodusies ļoti agri. Tagad guļu uz batuta un ēdu saldējumu , dievinu brīvdienas! Varu slinkot un neko nedarīt. (l) Šodien vel meklēju dažādas smūtiju receptes, iegādājos jaunu blenderi. :D
16.07.2014 13:37 |

Reitings 12651
behappy, kā gatavo to uzlējumu? Nu, jā, man jau tie ķirši vēl bija tik sulīgi, ka uz visām pusēm sula, pat sienas tīrīju. :D

Bet nakts tirgū tik labas cenas, ieeju un gribas visu!! aaaa :)
16.07.2014 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits