Sniegpulksteniite, bet kā var dabūt amatu, ja ne reizi nepacenšas aizsūtīt CV? :)
Ferre, mans "džeks" man nelika nolikt tiesības. :D Bet droši vien mudinātu nolikt arī tās, ja es to būtu iesākusi darīt. Viņš mani piespieda saņemties un sakārtot augstskolas lietas, palīdzēja saņemties un aiziet prom no vecā darba, kurā patiešām biju aizsēdējusies un kurā es pati negribētu būt vēl kādus gadus. Un ir vēl citas lietas..
Drīzāk ir tā, ka viņam nepatīk, ka tu muļļājies, iesāc un nepabeidz utt utjp.. Nezinu nevienu, kurš ar baudu ietu mācīties teoriju augstksolā, bet ja reiz tu sāki 2 reizes, tad jau arī bija iemesls, kāpēc gribēji. Un viņš droši vien grib redzēt, ka viņa draudzene tomēr zina, ko grib, un prot novest lietas līdz galam, nevis atstāt pusratā..
Es pati zinu, ka vēl labu laiku tiesības negribēšu, man nepatīk mašīnas, patīk, ka mani ved, tāpēc nemaz nesāku un tam netērēju enerģiju. Ja sāktu, tad esmu droša, ka draugs būtu vīlies, ja es nepabeigtu. Bet viņš nav vīlies šobrīd, ka man viņu nav, jo es viņas vienkārši negribu.