Pamet pa sms. Pieredzes!

Reitings 12
Reģ: 27.06.2012
Sveikas un Sveiki!

Man bija neparak patikama pieredze - satikos ar loti jauku puisi un te peksni pameta caur sms.
Un kas isti man seit nav skaidrs ir tas, kapec ir japamet caur iszinam? Ka jus domajat? Vai tapec, ka ta meitene ar kuru satikas nelikas ta verta lai visu izbeigtu aci pretaci? Vai ari tapec, ka gribeja pasaudzet?

Varbut kads puisis te var labak izteikt savu viedokli par so temu? :D

Esmu sapinkerejusies pati savos variantos... ;)
15.07.2014 19:39 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Man bijušais uzrakstīja skype, ka viss cauri. Un es par to tikai priecājos, jo, ja tas notiktu aci pret aci, iespējams, es sāktu histērijā raudāt, kliegt uz viņu un nemitīgi prasīt kāpēc, kāpēc.. Es labāk visu izsāpēju savā istabā un miers. Pietam, ir taču tādas, ka metīsies ap kaklu un sāks taisīt scēnas, ar nu nepamet mani lūdzu utt.
Par to, kas labāk - nezinu, vai vispār ir tāds labāk. Aci pret aci it kā jā, jo tad var visu izrunāt, bet reāli jau nekad nevar zināt, kā otrs reaģēs. Pietam, ir arī tādas attiecības, kad otra seju vairs pat redzēt negribas, kur nu vēl izpausties garās runās un klausīties pārmetumus, kā jau te iepriekš tik minēts. Ja es pamestu vīrieti un viņš sāktu šņukstēt un izmisīgi lūgties atpakaļ, varbūt pat mani aizvainot, nu es nevaru zināt, kas cilvēkam var darīties galvā tādā situācijā, tad, protams, ka man to būtu vieglāk izdarīt pa sms/skype, jo, ja gadījumā šis sāk mani terorizēt vai vēl labāk - šantažēt, nobloķētu vai nomainītu nr.
15.07.2014 20:27 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Kad tikamies, es jau par vinu vispar nedomaju, un tagad vispar nekadas romantiskas jutas un atminas man ari nav jacensas ar mokam apslapet par vinu taka. pff.

MerijaKerija Ko tad pļūti, ka mērglis, grļēvulis, pizdauskis visam... Ja attiecības bija mēsls tad puiša attieksme ir atbilstoša. Normāli izdarīja.
15.07.2014 20:30 |

Reitings 12
Reģ: 27.06.2012
Tas bija domats ironiski vai kaut ka taa :D
15.07.2014 20:32 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Acīmredzot puisis nav nemaz tik jauks.
Es arī esmu pametusi caur sms un telefona sarunā, bet tāpat kā ērzelim man tur nebija nekas nopietns- apm. 2mēn "attiecības". Nelepojos ar šādu rīcību, bet sanāca kā sanāca.
15.07.2014 21:14 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
Mani caur SMS ''pameta'', kad man bija 14, jo es viņam ''neiedevu''. :D Ha, ha! Tā arī ir vienīgā šāda veida pieredze.
Bet nopietni runājot, nedomāju, ka patiesi pieaudzis cilvēks tā rīkotos. Ok, tas varētu būt pieņemami, ja ir bijis neilgs un nenopietns randiņperiods, proti, dažas tikšanās, bet ne jau tad, ja, kā te rakstīja, jau uzsākta kopdzīve... Neiedomājami.
15.07.2014 21:38 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
ebbie Tu kautko jauc. Es precizēšu- viņi nedzīvoja kopā un viņiem bija tikai pāris tikšanās.
15.07.2014 21:45 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Mani vīrietis pameta caur sms, kad jau kopā dzīvojām. Lūk, tas ir zemiskākais ko var izdarīt. Klausuli pat pacelt nevarēja, tik vien kā uzrakstīt, ka viss beidzies un dot laiku līdz vakaram, lai izvācos no viņa dzīvokļa. Tā kā vēlējos visu izrunāt, tad nekur nedevos, paliku un gaidīju, bet viņš, kā zinādams, pat nobijās atnākt mājās. Tā ka pamešana caur sms, kamēr vēl nedzīvojat kopā, nav pats, pats gļēvākais ko tāds vīrietis var izdarīt.

Ewa

Vot tas tiešām ir zemiski. Beigās sagaidīji kamēr viņš atnāca mājās? Vai tā ar tas palika?

Tagad ko vīrieša drosmes mērs ir spēja klausīties jūsu čīkstēšanu, scēnas un histērisko uzvedību? Justies vainīgam par to ka jūtas ir nomirušas? kam tas vajadzīgs? Pašas padomājat un paanalizējas savu uzvedību un veidus kā atšujat nevēlamos džekus un pēc tam gribu redzēt kura te vēl uzdrošināsies muti pavērt ar šitādiem tekstiem. Pašas jūs esat simtkārt pretīgākas kad no kāda džeka vaļā jātiek.
15.07.2014 22:50 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kā var pamest situācijā, ja bijušas tikai dažās satikšanās?
Manuprāt, "pamest" nozīmē izbeigt ilgstošas attiecības.
Neuzskatu, ka kādam būtu plāsi jāskaidro savi motīvi situācijā, ja ar kādu personu bijušas vienīgi dažas tikšanās. Visticamāk, tas puisis satika, viņaprāt, skaistāku, interesantāku un sev atbilstošāku meiteni.
Peec tevis teiktaa iznaak,ka ja ir bijushas tikai dazhas tikshanaas,tad ir pienjemami taa vienkaarshi njemt un pazust....fuj!!!!
15.07.2014 22:51 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Peec tevis teiktaa iznaak,ka ja ir bijushas tikai dazhas tikshanaas,tad ir pienjemami taa vienkaarshi njemt un pazust....fuj!!!!

+++

Tāds nu ir mums tas "stiprais dzimums". Vispār liekas tik pretīgi, jo, ja bijušas pāris tikšanās, tad bija arī interese pret meiteni kā pret pretējo dzimumu, personību. Uzskatu, ka tikai vājie "vīrieši" tā dara - īsts vīrietis tiksies un paskaidros visu, nevis meklēs vieglākos ceļus. Bet laikam mūsdienās īstie vīrieši pamazām izmirst kā dinozauri
15.07.2014 22:55 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
Tikai dažas satikšanās, nu bet loģiski, tur nav ko krāmēties speciāli, lai satiktos un pamestu. Jums pat nebija attiecību.
15.07.2014 22:58 |

Reitings 388
Reģ: 05.12.2013
armands Lasi uzmanīgāk, es runāju par Ewas komentāru, ne autores. ;)
15.07.2014 23:02 |

Reitings 8171
Tāds nu ir mums tas "stiprais dzimums". Vispār liekas tik pretīgi, jo, ja bijušas pāris tikšanās, tad bija arī interese pret meiteni kā pret pretējo dzimumu, personību. Uzskatu, ka tikai vājie "vīrieši" tā dara - īsts vīrietis tiksies un paskaidros visu, nevis meklēs vieglākos ceļus. Bet laikam mūsdienās īstie vīrieši pamazām izmirst kā dinozauri
Piekriitu.

Man pashai dziivee ir bijusi situaacija,kur tikos ar puisi apm pus gadu un vinjs vienkaarshi man nezvaniija vairaak,taa kaa plaanoju ar vinju skjirties,tad par to nepaardziivoju. Bet pats viirietis nebija cieniigs shii vaarda neesaataajs,taapeec no vinja par taadu izgaajienu nebriinos.

Jebkursh normaals,pieaudzis un sapraatiigs cilveeks sniegs ne tikai pienaaciigu skjirshanos,bet arii iemeslu, kaut vai pashu vienkaarshaako " Mums nesaskan"
15.07.2014 23:02 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Laikam stulbs jautājums no manas puses būs. Lasu - lupatas, necienīgs vīrieša vārda nēsātājs, liels bērns utt. Bet jūs tak pašas ar tādiem tikāties. Kas viņi par tādiem palika ar jums tiekoties, cienītās? Vai jau bija tādi sākumā? Atrodat arī īstos indivīdus un tad vēlāk raudat.
15.07.2014 23:07 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Bet jūs tak pašas ar tādiem tikāties. Kas viņi par tādiem palika ar jums tiekoties, cienītās? Vai jau bija tādi sākumā? Atrodat arī īstos indivīdus un tad vēlāk raudat.

Jā, noteikti, tiem taču uz pieres rakstīts - "Uzmetīšu ar SMS starpniecību". Karoče, arguments nekāds.
15.07.2014 23:09 |

10 gadi
Reitings 505
Ak pareizi, aiz rozā brillēm tak neko neredz. Ak es muļķis, tādu variantu neiedomājos.
15.07.2014 23:09 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Pieredze rāda, ka pamet caur sms, ja jau ir atrasta cita. Ilgi atcerēšos to, kad mana vectēva dzimšanas dienā atnāk sms, kura bija diez gan gara, bet ideja, protams, ka mani pamet. Pēc trīs gadu ilgām attiecībām un pus gada saderināšanās biju cerējusi uz ko vairāk par sms. Bet nu, jā, sēdēju pie svētku galda un centos neraudāt. Nebija drosme pateikt iemeslu acīs, kāpēc tā notikās. Tāda ir dzīve, jādzīvo tālāk ar paceltu galvu. Galvenais, neskriet pakaļ un nelūgties. Pats pēctam skrēja man pakaļ, jo tā viņu atšuva - nebija interesanti jaukt attiecības, ja tādu vairāk nav, bet tas jau cits stāss. Galvenais, tiešām nesāc lūgties viņam. Vispār, izdzēs viņa numuru, lai nav vēlēšanās rakstīt, tā tikai par muļķi sevi pataisīsi.
15.07.2014 23:10 |

10 gadi
Reitings 505
Jā, noteikti, tiem taču uz pieres rakstīts - "Uzmetīšu ar SMS starpniecību". Karoče, arguments nekāds.

Te bija runa par vīrieša attieksmi kā tādu ar ko dāmas apzīmēja (lupatas utt), nevis konkrēti par pamešanu caur sms, kas ir likumsakarīga "lupatas" cienīga rīcība.
15.07.2014 23:13 |

Reitings 8171
Bet jūs tak pašas ar tādiem tikāties. Kas viņi par tādiem palika ar jums tiekoties, cienītās? Vai jau bija tādi sākumā? Atrodat arī īstos indivīdus un tad vēlāk raudat.
Viirietis,kuru es aprakstiiju,saakumaa bija tieshaam gandriiz sapnju viirietis,peec tam paraadiijaas iistaa daba,un man kaa sievietei,protams,iekshaa bija ceriiba,ka kaut kas mainiisies,jo es ljoti centos pati straadaat pie taa.
15.07.2014 23:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja tieshaam ir bijushas tikai dazas tikshanaas, tad sms ir tiiri ok liidzeklis, jo kaa jau te tika mineets, taas iisti nekvalificeejaas kaa attieciibas un taapeec arii nav vajadziibas peec skjirshanaas procesa, kur satiekaas, atdod mantas utt. Es pati esmu atteikusi taalaakaas tikshanaas caur sms, un ne taapeec, ka bija cits, bet gan taa iemesla deelj ka sapratu, ka no juutaam vai patikas tur nekaa nav. Vienkaarshi negribeejaas laiku teereet, kaut kur doties, izskaidroties. Pateicos par labi pavadiito laiku, piebildu ka vinjsh ir forsh cilveeks un noveeleeju laimi taalaakajaa dzivee. Personiigi es to neuzskatu pat par pameshanu, jo +/- 5 randinji nav attieciibas.
15.07.2014 23:20 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Pieredze rāda, ka pamet caur sms, ja jau ir atrasta cita.

Tieši to rakstīju dažas lapas iepriekš.
Nesaprotu, vai ir kāds pienākums obligāti tikties un skaidrot bijušajam partnerim, ja cilvēkam ir izdevies atrast, viņaprāt, labāku, skaistāku un piemērotāku partneri? Domāju, ka viņš veco vēlēsies iespējami ātri aizmirst. Tad kāda ir jēga tikties un skaidrot kaut ko?
15.07.2014 23:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits