Lattelecom

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Sveikas! Šī gada sākumā pieslēdzu sev Lattelecom internetu un televīziju. Un no tā laika man ir tikai problēmas ar viņiem. Zvanot viņiem,viņi pat īsti neklausas manī. BET,kad atsūtīja līgumu es to neparakstīju un neaizsūtīju atpakaļ. Tapēc viniem nav ne līguma,nekā. Ir doma atteikties no viņiem,vai viņi man var piesiet kādu soda naudu,par to ka aizeju ātrāk nekā līgumā teikts,ja līgums viniem nav?
Varbūt kāda ir saskārusies ar ko tādu? :)
15.07.2014 09:59 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
P.S. Un ats ir tamdēļ ka līgumi ir uz saimniekiem. Arī gāze un etc. Tāpēc komunalos( namu patvalde_ gaze+ elektŗiba) min kopā. :D tas ir izīrējot īrniekiem.
15.07.2014 12:38 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Gribi normālu attieksmi no Lattelecom puses, tad iegaumē sekojošas lietas:
1. Tu pati neesi nokārtojusi pavisam elementāru lietu. Tu nedrīksti cepties.
2. Operators tikai pieņem informāciju un izvērtē situāciju. Tas ir tāds pats cilvēks, kā Tu. Šis cilvēks tur ir, lai uzklausītu Tavu situāciju, nevis Tavu garastāvokli.
3. Runā mierīgi! Cilvēkam, kas atbild uz Tavu zvanu ir:
a) Jāsaprot, kas ir noticis. Ja bļausi, runāsi pārāk ātri, vai pārāk savārstīti, tādas pašas atbildes arī dabūsi. Brīnos, ka tikai ar tīģeriem maisā tiki cauri. Sāc secīgi - pasaki, ka:
*pārpratuma pēc (Detaļas nav jāizklāsta), neesi parakstījusi un nosūtījusi līguma eksemplāru.
*Saņem rēķinus, kas ir lielāki, nekā biji plānojusi
* Kādus pakalpojumus, cik ilgi esi saņēmusi un no kādiem atteikusies.
* Kad un kādu summu esi samaksājusi par iekārtām.
* Tagad plāno mainīt dzīvesvietu un doties uz ārzemēm (nav svarīgi uz kurieni, teikums par ārzemēm ļaus Tev ietaupīt laiku un nervus skaidrojot, ka jaunajā adresē viņu pakalpojumi nebūs nepieciešami)
* Uz jautājumu, vai tajā adresē nepaliek kāds, kas vēlētos šo pakalpojumu pārslēgt savām vajadzībām, atbildi ar nē - atkal ietaupīsi laiku.
b) Jāpalīdz Tev rast risinājumu. Attiecīgi:
* Jāpaskaidro izrakstīto rēķinu summas. Ja tās pamatojamas ar līdz galam nenokārtoto līguma jautājumu, tad Tev tas ir jāpieņem - tā tas var būt, ja neesi nokārtojusi līgumu.
* Jāizskaidro, kas ir tā summa, ko samaksāji par iekārtām (Man gan pirmā dzirdēšana, ka par iekārtām jāmaksā - tās ir Lattelecom īpašums, ko vienkārši, laužot līgumu, atgriež īpašniekam. Man ir LTC pakalpojumi 6 adresēs, nekur nekādu maksu par iekārtām, lai gan tiek izmantota gan virszemes, gan interaktīvā televīzija, gan optiskais, gan DSL interneta pieslēgums. Ir arī telefona līnija)
* Jāinformē, kādā kārtībā atgriežamas iekārtas un kādi rēķini un par ko vēl jāapmaksā.
* Gadījumā, ja operators nespēj uz šiem jautājumiem atbildēt nekavējoties, jāinformē, cik ilgā laikā pārzvanīs un atbildēs.

Ja ievēroji visu augstāk minēto un pati runāji bez bļaušanas, lekšanās un sarkasmiem, tad nekādām problēmām nevajadzēja būt. Atceries, ka šobrīd Tu esi tā, kas ir izraisījusi domstarības, lietojot pakalpojumu, bet neparakstot līgumu. Attiecīgi arī uzvedies.
Zinu, ka neatkarīgi no tā, kādā tonī Tu runā, oeratoram būtu jāspēj Tevi uzklausīt, taču mūsu mazajā valstī diez vai vispār iesējams salasīt tik daudz cilvēku ar dzelzs nerviem, lai pietiktu visām iestādēm. Tāpēc sāc ar sevi - uzvedies pati kā cilvēks un Tev normāli atbildēs.
15.07.2014 12:42 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Es pat nespēju agresīvi runāt ar citiem,vel jo vairāk svešiem cilvēkiem. Tāka zinu,ka runāju ar viniem tā,kā ikdienā runāju ar pārējiem.
15.07.2014 12:47 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Kubiete, nu vienkārši to tā neuzrāda atsevišķi sludinājumos. RNP sūta ikmēneša rēķinu, kurā elektrība NAV iekļauta. Tā ir jāmaksā atsevišķi, tāpat kā gāze.
15.07.2014 12:55 |

Reitings 27552
To es zinu. Bet saimnieki ( te L. runāja par īri) rekina piem pirms mekle ērniekus piedavajuma teikts 150+ komunalie. internetu sledzsat pasi ligumus. Jo... gāze un eeletriba viss uz saimnieka varda. Tas ka gāze atsevisķi rekins, NP cits, un latvenergo cits manupart vispār ir logiski un nav jaapspriež, jo dažādi kantori:D
15.07.2014 12:58 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Nu ja nepatīk lt :D tak pišaties pie baltkomiem, līvām, īzijiem, mītiem :D kas jus tur :D

60euro reāla summa par mājas komplektu, kā arī nav nemaz tālielākā VIP komplekts ar 1gbit/s maksā pāri 70eirikiem + vēl video noma, telefonsarunas ja tādas ir :D
15.07.2014 12:59 |

Reitings 6037
Tele2 ir vēl labāki. Pagājšgad man atsūta vēstuli, ka man esot pie viņiem parāds - 1 Ls. Es, protams, izbrīnīta, jo jau vairāk kā gadu biju pārgājusi uz LMT. Zvanu skaidroties - operators paskatās, pasaka, ka tā ir sistēmas kļūda un man nekas nav jāmaksā. OK! Bet pēc vēl kāda mēneša atnāk vēstule no parādu piedzinējiem, ka man tagad esot jānomaksā 1 Ls + 5 Ls par viņu pakalpojumiem, citādi es tikšu ierakstīta parādnieku melnajā sarakstā. Zvanu atkal uz Tele 2, šie man atvainojas par pagājušo reizi, kad bija pateikts, ka viss ir kārtībā, ka tomēr esot kaut kāds viens lats parāds (es nesaprotu, kādā veidā!), bet nu ok. Mīļā miera labad es samaksāju tos 6 latus, bet nu visa šī situācija bija absurda. :D Jo - nu kāds sakars pēc gada man piestādīt kaut kādu mistisku parādu 1 Ls apmērā?! Pēc gada!

Labākais, ka vēl pēc mēneša man zvana Tele 2 un piedāvāšot izdevīgus nosacījumus, lai pāreju pie viņiem. Es saku, ka LMT mani apmierina. Šis tur vēl neliekas mierā, tad nu mans pacietības mērs bija pilns un es pateicu, ko es par viņiem domāju. Jā, tas operatoriņš nebija vainīgs, bet nu šitādu nekaunību. :D
15.07.2014 13:01 |

Reitings 27552
ervins ka vienmer murgo.

http://lattelecom.lv/majai/komplekti/internets-tv-talrunis/apraksts un paalsi ko autore saka. nav vinai 2 IP , 110 kanali, VIP, 4 televizori,majs telefons- vienigais ko telekom piedava ar maksu 70 euro:D
15.07.2014 13:03 |

Reitings 1651
Saki paldies telei :D Ka tevi dēļ tā 1 lata neiztiesāja no dzīvokļa :D Tagad dzīvotu zem tilta :D
Nediršu pa Bez Tabu rādīja kudzīti kuru dēļ santīmiem iztiesāja no dzīvokļa :D
15.07.2014 13:03 |

Reitings 1651
Ko pati murgo :D es jau iepriekšējā posta ierakstīju tos pašus 70 euro :D
15.07.2014 13:04 |

Reitings 27552
tikai tas ir vienigais piedavajums, kas it nekadi uz autori neattiecas. To domajam reti kurs izmanto. :D
15.07.2014 13:05 |

Reitings 1651
Sarunas jau neviens nesponsorēs VIP pieslēgumam :D Un ar LT var norunāt veselu bagātību uz mobilajiem gandrīz 0.3 euro minūtē :D Rēķins var būt arī 300euro :D
15.07.2014 13:05 |

Reitings 6037
Ervīn, nu viss var gadīties, varbūt neizskaidrojamā kārtā pēkšņi samaksāju rēķinu par latu mazāk nekā vajadzēja, bet nu tad lai paziņo laicīgi, nevis pēc vairāk kā gada caur parādu piedzinējiem par 1 ls. Ne jau es iedzīvojos uz viņu rēķina, speciāli nemaksājot 1 ls. :D
15.07.2014 13:07 |

Reitings 27552
Bez tabu tiešām rādija siežetu, kur tas kas spiedzen paradus( nevis firma, bet ka vinus auc ? ) specilai ta dara un atnem dzivoklus. saeima pat runaja par to, un zini...lai ari atzina ka neētiski viss turpinās.
15.07.2014 13:11 |

Reitings 7408
Tāka zinu,ka runāju ar viniem tā,kā ikdienā runāju ar pārējiem.

Zinu, zinu. Neviena jau neies publiski atzīt, ka pati izprovocēja. Taču jau tas, kā Tu šeit runā par izveidojušos sitāciju, norāda uz ko citu.
Vienkārši pamēģini savu runu sagatavot uz papīra, pēc manis minētajiem punktiem. Izraksti no "mans lattelecom" visus apmaksāto rēķinu numurus, ar summām un datumiem, kad maksāts. Sameklē, kur internetbankā ir maksājums par iekārtām un noraksti to, lai momentā varētu atbildēt uz jebkuru jautājumu. Un nerunā neko lieku.
15.07.2014 13:22 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Bāc, es arī par tiem tīģeriem nesaprotu. Vesels cilvēks neko tādu nesaklausītu. Turklāt LTC točna nekādus tīģerus sarunās nepieminēs, jo sarunas tiek ierakstītas. Gan jau meitene pārklausījās tīģeris = rēķins vai tml.
15.07.2014 13:28 |

Reitings 27552
Bāc, es arī par tiem tīģeriem nesaprotu. Vesels cilvēks neko tādu nesaklausītu. Turklāt LTC točna nekādus tīģerus sarunās nepieminēs, jo sarunas tiek ierakstītas. Gan jau meitene pārklausījās tīģeris = rēķins vai tml.
+++
15.07.2014 13:29 |

Reitings 7408
Aija, ja cilvēku nokaitina, ne tas vien nāk ārā. Zinu gadījumu, kur dāmīte vienu operatoru noveda līdz tam, ka tas nabadziņš viņai ieteica mainīt pakalpojumu sniedzēju, kas ir vispār pretrunā ar to, ko viņš drīkst teikt. Tīģeri mani neizbrīna. Bet tas kolosāli norāda uz to, ka autore savās sarunās ir bijusi histēriska un haotiska, jo nevienam normāli runājošam cilvēkam neko ne par kādiem tīģeriem nestāstīs.
15.07.2014 13:32 |

Reitings 3467
Kubiet,abos ir minēts viens un tas pats.

Es beigās tā arī pēc 6 lapām nesaprotu, kas KONKRĒTI minēts rēķinā….
15.07.2014 13:33 |

Reitings 3467
Bet tas kolosāli norāda uz to, ka autore savās sarunās ir bijusi histēriska un haotiska, jo nevienam normāli runājošam cilvēkam neko ne par kādiem tīģeriem nestāstīs.
manas domas. Normālā sarunā nekad neviens tīģerus nepieminēs - vismazāk jau LTC darbinieks, jo viņš taču uztur uzņēmuma tēlu.
15.07.2014 13:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits