Cik x diennaktī pārtrauktais?

Reitings 22
Reģ: 09.03.2013
Izlēmu sākt lietot Nuvaring, taču to varēšu ievietot 1.reizi tikai menstruācijas 1. dienā, kas būs pēc 3 nedeļām... seksu gribu arī tagad, taču ar prežiem ir problēma - viņam alerģija. Piedāva pārtraukto. Agrāk pāris reizes esmu piekopusi šo "izsargāšanos", stāvoklī palikusi neesmu. Stāvoklī paliku plānoti uzreiz 1. ciklā, respektīvi, par savu auglīgumu ar šo pašu vīrieti nešaubos. :D
Vai pārtrauktajam ir tā, ka var 1x diennaktī, kas būtu droši ( vīrietis pamato to ar to, ka paliekot sēkla vēl "vados" un var trāpīt nākamjā )
14.07.2014 20:27 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Tās, kuras runā, ka piekopj pārtraukto 2-3 gadus un nav iekritušas - iepriecināšu, man labi pazīstama sieviete šādi iekrita pēc 5 gadiem. Tā kā pāragri spriežat.
14.07.2014 22:27 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man jau liekas, ka prezhi ir domaati svaigaam, neilgaam attieciibaam, vai arii, ja nu peekshnji kaut kaada baigaa kaisle piemetas.
Esmu n-tos gadus preceeta, ir beerns. Man kaut kaa prezhi liekas lieka naudas izgruushana. Shad tad jau lietojam, bet nu ne regulaari, jo shkjiet kaut kaa nevajadziigi ko taadu lietot visu laiku un iespringt uz gruutnieciibu pret kuru nav iebildumu. Man veel viens beerns gjimenee netraucees!
14.07.2014 22:28 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Manuprāt, nav tā, ka tur no mazas piles jau var uzreiz palikt stāvoklī. Man liekas, ka tur vajag pielaist pilnu, lai kaut kas būtu.

Lielāki meli, kādus esmu dzirdējusi.

Autore, vai tad ar riņķi nav tā pat kā ar citām hormonālajām kontracepcijām, t.i, ka pēc pirmā iepakojuma uzsākšanas jāpagaida nedēļa, kad var droši nodarboties ar seksu? Tad jau sanāk, ka mēnesis jāgaida
14.07.2014 22:28 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
L., es šeit nerunāju par sievietēm, kas plāno grūtniecību un vēlas palikt stāvoklī - tas ir kas pavisam cits. Brīnos par meitenēm, kas pēc tam forumā veido jautājumus no sērijas: "Vai esmu stāvoklī" un "Menstruācijas kavējas; ko iesākt?"
Ja sievieti nesatrauc iespēja palikt stāvoklī, tad pārtrauktajam nav ne vainas, manuprāt, bet visos citos gadījumos ir jāizvēlas droša kontracepcijas metode.
Man no sirds žēl, ka Tev tā notika. :(
14.07.2014 22:30 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Turklāt prezervatīvs jau nav vienīgā kontracepcijas metode. Nezinu, man šķiet, ka mūsdienās kontracepcija vairs nav problēma.

Jā, bet lielākā daļa kontracepcijas veidi ir domāti sievietēm- mums ir jādzer gan tabletes, gan jāliek spirāles utt utjp. Puišiem tā reāli ir tikai prezervatīvi. Varbūt tieši tāpēc vīriešiem vieglāk ir pateikt tieši šai aizsarg metodei "Nē, negribu, jo nepatīk" un sievietēm ir jādomā kurš no veidiem viņai vairāk tīk un iet pie sirds.
14.07.2014 22:32 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es nekad nesapratīšu tos pārus, kuri kopā ir 3 gadus un vairāk, un katru reizi velk prezervatīvu. Nekad. Un tas nav uzbrauciens, tikai manas domas.

Es labāk visu mūžu ņemos ar prezervatīviem nekā pieredzu negaidītu palikšanu stāvoklī kas varētu sabojāt manus nākotnes plānus. Tabletes lietot man ar neliekas pareizi jo nav tādas veselības problēmas lai ko tādu vajadzētu. Par citiem aizsardzības līdzekļiem ar nav bijusi vajadzība domāt, jo mums ir labi ar visiem prezervatīviem. Varbūt citai liekas ka ar to prezervatīvu tā sajūta ir savādāka, bet man godīgi tādas problēmas ar nav.

Pietika ka vienās attiecībās ilgus gadus izmantojām izvilkšanu, nekad vairs to negribētu atkārtot, jo tas ir lieks stress un uztraukumi katru mēnesi pirms MR par to vai esi vai neesi stāvoklī.
14.07.2014 22:32 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Jā, bet lielākā daļa kontracepcijas veidi ir domāti sievietēm- mums ir jādzer gan tabletes, gan jāliek spirāles utt utjp. Puišiem tā reāli ir tikai prezervatīvi.

:D
14.07.2014 22:33 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
..ir jāizvēlas droša kontracepcijas metode.

Neviena metode nav drosha. Taapeec tik paranoiski uztraukties par gruutnieciibu vispaar ir lieki! Ja negribi beernu, esi veel par jaunu, tad nevajag vispaar sexot. Jo sex pirmaam kaartaam ir domaats peecnaaceeju radiishanai - taa ir visa shiis nodarbes buutiiba. Nemeedz buut vienkaarshi sex! Tam vienmeer ir sekas - gruutnieciiba, agri vai veelu.
14.07.2014 22:34 |

Reitings 17203
Ja man kāds vīrietis pateiktu ka viņš ar prezervatīvu negrib, tad es ar netaisos bojāt savu veselību un lieki uztraukties ik mēnesi. Ja negrib ar, tad nu nedabūs vispār. Pietam ar prezervatīvu aizsargājoties tomēr sieviete sevi pasargā no visādām infekcijām, ja piemēram nav tas patstāvīgais partneris, par kuru nevari būt pārliecināta .
14.07.2014 22:35 |

10 gadi
Reitings 5181
Lība :D :D :D Labi teikts!
14.07.2014 22:35 |

Reitings 1868
Jā, bet lielākā daļa kontracepcijas veidi ir domāti sievietēm- mums ir jādzer gan tabletes, gan jāliek spirāles utt utjp. Puišiem tā reāli ir tikai prezervatīvi. Varbūt tieši tāpēc vīriešiem vieglāk ir pateikt tieši šai aizsarg metodei "Nē, negribu, jo nepatīk" un sievietēm ir jādomā kurš no veidiem viņai vairāk tīk un iet pie sirds.

Pirmkārt, vai sekss nepieciešams vienīgi vīriešiem?
Otrkārt, kas liedz sievietei pateikt savam partnerim: "Mīļais, izvēlies - vai nu prezervatīvs, vai mīlestība vienatnē!"

Es labāk visu mūžu ņemos ar prezervatīviem nekā pieredzu negaidītu palikšanu stāvoklī kas varētu sabojāt manus nākotnes plānus.

+
14.07.2014 22:37 |

10 gadi
Reitings 5181
Miss Joker tieši tā! Piemēram, ar prezervatīviem es kaut kā jutos daudz drošāk, nekā kad izmēģinājām citas metodes.
14.07.2014 22:37 |

Reitings 17203
Miss Joker tieši tā! Piemēram, ar prezervatīviem es kaut kā jutos daudz drošāk, nekā kad izmēģinājām citas metodes.

Es ar, tieši tāpēc es visus partnerus nostādu fakta priekšā, vai nu ar prezervatīvu, vai vispār nebūs.

Velns tas tak ir tāds stress un arī veselības bojāšana ka jauztraucas katru reizi vai nepaliksi stāvoklī.
14.07.2014 22:40 |

Reitings 22
Reģ: 09.03.2013
Amnile, prasīju ginekologam, teica, ka varu uzreiz nodarboties ar seksu bez raizēm. Riņķis būs ievietots + vēl mēnešreizes.

10 gadi
Reitings 5181
Pirmkārt, vai sekss nepieciešams vienīgi vīriešiem?

Nekur to neesmu minējusi, ka tikai vīriešiem. Bet vai tiešām tie vīrieši, kuri nevēlas lietot prezervatīvus tikai tāpēc, ka "ir jau citi veidi, kā sieviete var nodrošināt kaut kādu aizsardzību" neparāda to, ka patiesībā visu nastu liek nest sievietei? Pat ja tas ir abu baudu un attiecību nākotnes dēļ (tādā nozīmē, ka abi vēl nevēlas bērnus)?

Otrkārt, kas liedz sievietei pateikt savam partnerim: "Mīļais, izvēlies - vai nu prezervatīvs, vai mīlestība vienatnē!"

Kas liedz to teikt pašam vīrietim?

Reitings 1868
Taapeec tik paranoiski uztraukties par gruutnieciibu vispaar ir lieki! Ja negribi beernu, esi veel par jaunu, tad nevajag vispaar sexot.

Jā, es savos 28 gados noteikti esmu par jaunu, bērnus nevēlos, tādēļ pacietīšos līdz kādiem 40 gadiem...
14.07.2014 22:41 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Miss Joker, parakstos zem pilnīgi katra tava vārda!
14.07.2014 22:42 |

Reitings 1868
Nekur to neesmu minējusi, ka tikai vīriešiem. Bet vai tiešām tie vīrieši, kuri nevēlas lietot prezervatīvus tikai tāpēc, ka "ir jau citi veidi, kā sieviete var nodrošināt kaut kādu aizsardzību" neparāda to, ka patiesībā visu nastu liek nest sievietei? Pat ja tas ir abu baudu un attiecību nākotnes dēļ (tādā nozīmē, ka abi vēl nevēlas bērnus)?

Pagaidām vēl nav pieejamas vīriešu kontracepcijas metodes, kas nebūtu barjermetodes, piemēram, prezervatīvi. Iespējams, ar laiku radīsies arī vīriešu hormonālā vai ķīmiskā kontracepcija.
Atbildot uz jautājumu, uzskatu, ka attiecībās partneriem nepieciešama savstarpēja cieņa. Vīrietim nav nekādu tiesību uzspiest sievietei kādu kontracepcijas metodi - tāpat kā sievietei nav šādu tiesību kaut ko uzspiest vīrietim. Ja neizdodas rast kompromisu, tad attiecības jāveido platoniskas.

Kas liedz to teikt pašam vīrietim?

Neviens, un es pat pazīstu vienu vīrieti, kas līdzīgi ir rīkojies vairākkārt, t.i., atteicies no nedroša seksa.
14.07.2014 22:47 |

10 gadi
Reitings 5181
Roberts Nu re, tā kā abiem vien ir jārunā un jāciena vienam otru.
14.07.2014 22:49 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Gribēju vēl vaicāt, kā jūs izsargājāties agrāk? Vīrietim alerģija, pārtrauktais bijis dažas reizes vien, un hormonālo k-cepciju lietojusi neesi
14.07.2014 22:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits