patīk/kaitina?

Reitings 11
Reģ: 12.07.2014
Tā kā mūsu pulkā ir arī cosmo vīrieši, jautājums - kas vīriešiem patīk un kas kaitina/riebjas sievietēs?
Arī sievietes droši var izteikt savu viedokli.
14.07.2014 15:07 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Cik man nācies dzirdēt no pretējā dzimuma puses, par sievietēm:

*Nepatīk, ka velk līdzi, dodoties iepirkties
*Nesaprot, kāpēc mēs krāsojamies pat tad, kad dodamies kaut kur naktī
*Nesaprot, kā mums var nebūt ko vilkt, ja skapis ir tik pilns, ka to pat nevar aiztaisīt
*Kas tie par 100 kremiem, želejām vannasistabā? :D
*Lamāšanās, pīpēšana, dzeršana (ne iedzeršana)
*Mēs ātri aizvilstamies un mums vienmēr būs ko teikt pat tad, ja strīds jau būs beidzies
*Nepatīk mājienu došanu (ja ko grib, tad skaidri un gaiši jāpasaka)
*Čīkstēšana
*Aizņem visu gultu un citreiz pat atņem segu
14.07.2014 17:07 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-tas varbuut buutu vispareizaakais vaards visaa!Ja nav tas iistais cilveeks ,ar kuru var taa forsi parunaat par visu un neko,tad nav ...labaak es esmu viena,bet ne kopaa ar kaadu ,tikai lai buutu sabiedriiba...!
Es teiktu ,kaa saka mans viirs-mans laiks man ir "loti sveets"!
14.07.2014 17:08 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
bet, ak, nē...Jau izdomātas kaudze ar teorijām, kāpēc tā. Uzmanības trūkums un nez kas vēl.. Sviests.

Visam vienmēr var atrast kopsakarības. Nekas jau nenotiek bez iemesla.
Un Tev pirmais, kas uzskrēja visrsū bija teksts par uzmanības trūkumu un uzreiz pretēja reakcija, lai censtos pierādī, ka tā noteikti nav - nu Tev jau noteikti nē.

Loģika ir tajā, ka daudzās reizēs, vienkārši saskatam sevi. :D

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
sasmējos. ++++

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
*Nepatīk, ka velk līdzi, dodoties iepirkties
*Nesaprot, kā mums var nebūt ko vilkt, ja skapis ir tik pilns, ka to pat nevar aiztaisīt
*Kas tie par 100 kremiem, želejām vannasistabā?
*Lamāšanās, pīpēšana, dzeršana (ne iedzeršana)
*Mēs ātri aizvilstamies un mums vienmēr būs ko teikt pat tad, ja strīds jau būs beidzies
*Nepatīk mājienu došanu (ja ko grib, tad skaidri un gaiši jāpasaka)
*Čīkstēšana
*Aizņem visu gultu un citreiz pat atņem segu

Izklausās tā, itkā mans draugs to būtu teicis! Un vēl viņam kaitina tas, ka meitenes vienmēr čaļus atstāj kā vainīgos :D Lai tur vai kas- vīrietis paliks vainīgais :D
14.07.2014 17:14 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, ļoti pareizi! Es domāju tieši tāpat :)
14.07.2014 17:15 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Man kaitina sievietes, kas uz ballīti vai klubiņu uzvelk īsus svārkus un papēžus, un dekoltē ir līdz nabai. Es zinu, ka tie ir mani aizspriedumi, bet man riebjas. Un ja vēl šīs atļaujas čīkstēt, ka tas iekniebis dibenā, tas pārāk ilgi paskatījies uz viņas pēcpusi vai pupiem.. nu cmooon, tad apģērbies atbilstoši vai turi savu muti ciet.

Vēl man kaitina meičas, kas, braucot ar riteni, uzvelk svārkus un tad spiež kājas ciet, lai nekas nerēgotos.

Un visas tās "princesītes", kas čīkst par niekiem un tēlo no sevis nezin ko. Ja gribi būt sieviete, tad esi līdz galam sieviete ar saviem uzskatiem un pārliecību pār sevi un saviem spēkiem, nevis uzvedies kā bērnībā pret izlietni atsitusies.
14.07.2014 17:17 |

Reitings 2482
Jā, tā jau ir

Sieviete saplēš traukus- tas uz laimi, ja to pašu izdarīs vīrietis- NEDOD DIEVS! :D
14.07.2014 17:19 |

Reitings 2482
Vēl esmu dzirdējusi, ka nesaprot, ko mēs dušā varam tik ilgi darīt

Tiesa gan, es tiešām parasti nobloķēju vannasistabu uz pus h vai pat 40min. Man tā ir vesela terapija, kuru izbaudu. Sakārtoju domas, attīros.. :D
14.07.2014 17:26 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nez, mani sievietes kā tādas nekaitina. Varbūt atsevišķi eksemplāri, bet tādu nav daudz. Laikam var teikt, ka labāk saprotos ar sievietēm - vai vismaz man viņas tik ātri neapnīk.
14.07.2014 17:26 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Būtu mana griba, dzīvotu tikai vīriešu pasaulē.

un vēl pāris tiešām LABAS draudzenes paņemtu līdzi.

Ar vīriešiem vispār ir vieglāk, sievietes tiešām ir raaaarr :D un viena otrā visulaiku saredz kaut kādas konkurentes un tāpēc ir tādas bitchy :) Kā sekss un lielpilsētā vienā sērijā Samanta pateica, kad viņas netika kaut kādā restorānā pie galdina (restorāna īpašniece bija sieviete :D ) - ja īpašnieks būtu vīrietis, mēs jau sen sēdētu pie galdiņa un mums būtu bezmaksas dzērnieni :D

Bet arī bez sievietēm būtu grūti - vismaz tām dažām, draudzenēm. Jo man patīk klačoties, papļāpāt utt, tomēr tie vīrieši nav tādi ''dvēseļu radinieki''
Un pa tām sievietēm, kā stellaglmr rakstīja, kuras iet pa ceļa vidu kā tanki - reāli es tādas toč neesmu satikusi! manuprāt sievietes kā sievietes...
14.07.2014 17:27 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Un jā, varu piekrist Kubietei , ka ja boss ir vīrietis, tad vispār tas ir liels pluss! Tā pat man universitātē bija situācija, kur nācās zvanīt vīrietim , dekānam, lai man izpalīdz - uzreiz, viss bez ierunām! a sievietes pie kurām gāju - ja tik vien tas nav viņu kompetencē un var to nedarīt labāk nekā darīt - tad ej pati kulies kā māki! Tomēr ir tas abpusējais saskarsmes veids savādāks nekā sieviete - sieviete!
14.07.2014 17:34 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Sieviete saplēš traukus- tas uz laimi, ja to pašu izdarīs vīrietis- NEDOD DIEVS!

Palabošu, ja vīrietis saplēs traukus - rokas aug no di**** :D
Mans parasti čīkst, ka es vienmēr ilgi taisos ejot kaut kur. Bet tanī pašā laikā kamēr taisos, sēž uz dīvāna puspliks un skatās tv. Līdz beigu beigās es pati vēl dabūju viņu gaidīt līdz sataisās. :D
Bet man visvairāk kaitina sievietēs citu nolikšana (īpaši tas attiecās uz latvietēm) - skaudība, šausmināšanās, ka kādam ir riepa un ne tā apģērbies, dara ne tā šito un šito...
14.07.2014 17:46 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Elīna Sievas un bērnu iespējamību pieļauju.

Sieviešu nīdēji ienīst sievietes tik daudz cik jūs ienīstat viena otru. Bet jūš tiešām ienīstat viens otru. Arī šajā diskusijā plēšateis jo saskatat tikai liekulību un divkosību viens oras motīvos. Kaut gan abpusējs naids jums netraucē šķeitami draudzīgi čupoties.
14.07.2014 17:47 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es tomēŗ izvēlos ar ko komunicēt, ir tadas ar ko labprāt esmu kopā.Un tādas no kurām zivaros, nu galva sāp no viņām:D Darba sieviete vadītāja nereti vadās no sava emocionālā stavokla un nereti histērijas vai parak liela subketīvisma radot netīkamu atmosfēru vai haosu, un pilnigi lieki īstenībā. Faktiski traucē darbu, nu besīīi. Un tad vel ja paliels sieviešu kolektīvs , kašķi uz urrā,pat ja nepoedalies vērot ir pretīgi. Un ir tiri feians kolēes, bet runa tikai par un apm modi un kosmētiku, man garlaicigi.
14.07.2014 17:51 |

Reitings 2482
Man, šķiet, pagaidām vēl nekad nav nācies sakašķēties ar kādu sievieti (sarkastiska vārdu apmaiņa un apvainošanās uz pāris stundām neskaitās). Vismaz nevaru tagad iedomāties. Es saprotu to, ka cilvēki ir dažādi, viedokļi atšķiras un visiem neizpatiksi.
Man labas attiecības ir ar abu dzimumu pārstāvjiem, tiesa gan, draudzenes man tikai divas vai trīs. Pārējie ir pretējā dzimuma pārstāvji. Mani vienkārši interesē tādas tēmas, kas nav standarta klaču tēmas ar draudzenēm pie vīna t.i. šmotkas, vīrieši- nodevēji un nauda
14.07.2014 17:53 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
armand nerunā tā par visām..

es piem. nevaru ienīst cilvēku, kuru pazīstu tikai caur cosmo.lv.. tas nav objektīvi
14.07.2014 17:54 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
nepatīk,ja sieviete saka,ka labāk jūtas vīriešu sabiedrībā.nu tipiska sieviete,kura sevi uzskata par iipašāku.šī sava dzimuma aplikšana.Jūtas redz labāk starp vīriešiem. Protams, jo daba ir daba, un tur,kur viena sieviete, tur vīrieši ir pieklājīgāki,uzmanigaki utt.

+, pasmejos par tām lielajām vīriešu draudzenītēm, ķipa ''visas sievietes ir tik stulbas, es ar viņām nesaprotos, bla bla, jūtos labi vīriešu kompānijā, visi mani draugi ir vīrieši...''. Man pašai ir labas attiecības ar abu dzimumu pārstāvjiem, bet šo te it kā netiešo izrādīšanos nesaprotu.

Par tēmu, visvairāk kaitina mega pareizās, kuras savu pareizību bāž virsū citiem un pārāk lielas čīkstules.
14.07.2014 18:13 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Elīna Nu tu mums jau par LC nodēvēta varbūt tiešām nedaudz piezemētāka esi, bet 80% te tādas princeses, ka nespēj vien izvēlēties, kam dot savu dirsu laizīt. Atiecīgi arī top mans vispārinātais spriedums.
14.07.2014 18:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
+, pasmejos par tām lielajām vīriešu draudzenītēm, ķipa ''visas sievietes ir tik stulbas, es ar viņām nesaprotos, bla bla, jūtos labi vīriešu kompānijā, visi mani draugi ir vīrieši...''. Man pašai ir labas attiecības ar abu dzimumu pārstāvjiem, bet šo te it kā netiešo izrādīšanos nesaprotu.
Bieži vien nepatīkama rakstura sievietes apgalvo, ka spējot normāli tik ar vīriešiem saprasties (personīgais novērojums) :D :D :D
14.07.2014 18:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits