bet, ak, nē...Jau izdomātas kaudze ar teorijām, kāpēc tā. Uzmanības trūkums un nez kas vēl.. Sviests.
*Nesaprot, kāpēc mēs krāsojamies pat tad, kad dodamies kaut kur naktīsasmējos. ++++
*Nepatīk, ka velk līdzi, dodoties iepirkties
*Nesaprot, kāpēc mēs krāsojamies pat tad, kad dodamies kaut kur naktī
*Nesaprot, kā mums var nebūt ko vilkt, ja skapis ir tik pilns, ka to pat nevar aiztaisīt
*Kas tie par 100 kremiem, želejām vannasistabā?
*Lamāšanās, pīpēšana, dzeršana (ne iedzeršana)
*Mēs ātri aizvilstamies un mums vienmēr būs ko teikt pat tad, ja strīds jau būs beidzies
*Nepatīk mājienu došanu (ja ko grib, tad skaidri un gaiši jāpasaka)
*Čīkstēšana
*Aizņem visu gultu un citreiz pat atņem segu
Sieviete saplēš traukus- tas uz laimi, ja to pašu izdarīs vīrietis- NEDOD DIEVS!
nepatīk,ja sieviete saka,ka labāk jūtas vīriešu sabiedrībā.nu tipiska sieviete,kura sevi uzskata par iipašāku.šī sava dzimuma aplikšana.Jūtas redz labāk starp vīriešiem. Protams, jo daba ir daba, un tur,kur viena sieviete, tur vīrieši ir pieklājīgāki,uzmanigaki utt.
+, pasmejos par tām lielajām vīriešu draudzenītēm, ķipa ''visas sievietes ir tik stulbas, es ar viņām nesaprotos, bla bla, jūtos labi vīriešu kompānijā, visi mani draugi ir vīrieši...''. Man pašai ir labas attiecības ar abu dzimumu pārstāvjiem, bet šo te it kā netiešo izrādīšanos nesaprotu.Bieži vien nepatīkama rakstura sievietes apgalvo, ka spējot normāli tik ar vīriešiem saprasties (personīgais novērojums) :D :D :D